Persze, hogy Putyinról. Nem a nem tetszés miatt következtettem erre hanem azért mert az egész riport pontosan abból a célból készült, hogy az arra fogékonyakban- a tömegmédia által folyamatosan stresszelt tömegben- ezekkel a jól bevált eszközökkel egy negatív képet alakítson ki és ez nálad ha nem is sikerült tökéletesen de csak hatott rád.Ezt a leírást most Putyinról adtad, vagy Stone-ról?
Másrészt meg miért vagyok azért depressziós, mert nem tetszett az interjú?
Harmadrészt, meg el tudod képzelni a fordítottját? Orosz riporter 4 órán keresztül faggatja az amerikai elnököt a legmélyebb indítékairól, személyiségéről, hogy ezt a műsort majd leadják az orosz televízióban?
Miért az orosznak kell mindig magyarázkodnia (mit miért tett), és soha nem az amerikainak?!
Azért nem tudom elképzelni ennek a szituációnak a fordítottját mert nem hiszem, hogy egy amerikai elnök olyan mértékben és olyan mélységig tisztában lenen a saját állama működésével mint Putyin Oroszországéval. Ami pedig neked magyarázkodásnak tűnt az szerintem a legkevésbé sem az.
A válaszaival nem magyarázkodik hanem pontosan arra mutat rá, hogy a kérdésekben- és mellesleg a metakommunikációban is- megbúvó, mindenki számára kötelezően vallani és elfogadni rendelt világkép amit a kérésekkel felvázolnak egyszerűen nem igaz.