Mert nincs rá se pénzük, se emberük.
De mégis mi alapján állítod ezt?
Ha nincs pénzük, se emberük, akkor nem is tehettek olyat, amivel azt bizonyítanák, hogy azt szeretnék, amire nincs se pénzük, se pedig emberük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert nincs rá se pénzük, se emberük.
Sokkal nagyobb gondjuk, hogy a lakosságuk tényleg nagy része emigrált.Ez a jelenlegi állapot.
De mi a helyzet a folyamatokkal?
Én úgy tudom az a szívfájdalmuk leginkább, hogy pont nem oroszok fogynak.Sokkal nagyobb gondjuk, hogy a lakosságuk tényleg nagy része emigrált.
https://jakubmarian.com/wp-content/uploads/2017/01/emigrants-2015-percentages.jpg
Mondjuk ezzel a térképpel is az a baj, hogy a nemzetiségeket nem veszi külön. Ha az oroszok mentek el, azzal csak előrébb vannak.
https://i.pinimg.com/originals/61/a4/25/61a425efdf86c6792fb65a8b0f8e5e32.jpgÉn úgy tudom az a szívfájdalmuk leginkább, hogy pont nem oroszok fogynak.
Aztán nehogy eltűnjön ott egy jegesmaci gyomrában.Ez a srác ennek a Navalníjnak a haverja. Drukkolt McCainnek, hogy küldjön amerikai tankokat Moszkvába. Üdvözölte az ogyesszai oroszok felgyújtását. Most elvitték katonának, és kirakták Novaja Zemljjára, hogy pásztorolja a jegesmedvéket.
https://www.rt.com/russia/476853-na...edium=aplication_firefox&utm_campaign=firefox
Aztán nehogy eltűnjön ott egy jegesmaci gyomrában.
Megbízhatatlanok azok a jegesmedvék arrafelé .
A zsenialis gazszerelore gondoltam es annak csendestarsara. Illetve az egesz brancsra. De mondhattam volna a barmikori magyar politikai kis kozep es elitosztalyt. Tolvaj banda az egesz ugy ahogy van.
Amugy Karacsonyrol meg nem hallottam ilyesmit ami nem zar ki semmit de ugy latom te mar tudsz valamit.
Pffff...Értem én, de jelenleg én nem látok semmilyen jelet arra, hogy Oo. szeretné a korábbi (Értsd 1990 előtti) geoplitikai állapotokat visszaállítani. Ezt se gazdasági, se politikai se katonai lépései nem támasztják alá.
Azért a nemzet gázszerelője utolérhetetlen...Fletóék jobban nyomták,lásd államadósság,meg PPP beruházások,jegybanki alapkamat,stb.
Szerintem nem, de ettől másnak lehet más a véleménye.Valamit rosszul írtam?
Szerintem nem, de ettől másnak lehet más a véleménye.
És miért probléma ez?! Nem inkább az a probléma, hogy Magyarországon, egy magyar honlapon és magyar nyelven Indonéziától Perun át Namíbiáig bármely ország belpolitikáját meg lehet beszélni, csak éppen a magyart nem?!! Éljen a demokrácia és a szólásszabadság - valahol máshol??!!Egyes (és mindig ugyan azok) fórumozók nagyon értenek hozzá, hogy minden témából kihozzák a belpol vitákat.
Leváltottak Kárpátalja kormányzóját, de nem azért mert korrupt volt, hiszen az a felvételi követelmény
http://www.karpatalja.ma/karpatalja/kozelet/meneszti-karpatalja-kormanyzojat-az-ukran-elnok/
És miért probléma ez?! Nem inkább az a probléma, hogy Magyarországon, egy magyar honlapon és magyar nyelven Indonéziától Perun át Namíbiáig bármely ország belpolitikáját meg lehet beszélni, csak éppen a magyart nem?!! Éljen a demokrácia és a szólásszabadság - valahol máshol??!!
Akkor se a témát kell kitiltani, hanem azokat akik nem képesek normális emberi nyelven beszélgetni.Engem az sem zavarna, csak sajnos az a tapasztalat, hogy míg más országok bel és külpolitikáját hellyel-közzel megtudjuk beszélni, addig ez a saját országunkéval valahogy nem szokott sikerülni.
Az a baj, hogy a fórummotor nem tartalmazza a dislikegombot.Értem én, de jelenleg én nem látok semmilyen jelet arra, hogy Oo. szeretné a korábbi (Értsd 1990 előtti) geoplitikai állapotokat visszaállítani. Ezt se gazdasági, se politikai se katonai lépései nem támasztják alá.