Ugye nem baj, ha csak finoman, csendben röhögök?
Kezd már el összeszedni azokat a csapatokat, amiket a NATO össze tudna dobni!
Nekünk 1 dandár van jelenleg felajánlva. Azt is nagy jóindulattal TALÁN 2026-ra össze tudjuk gereblyézni...
Az is VÉDELMI célokra!
A teljes BW jelenleg 2-2,5 hadosztálynyi. Ebben már benne vannak a kooperációs csapatok is! Hja és ezek nem valódi feltöltött hadosztályok.
A francia hadsereg szanaszét van forgácsolva a világ minden táján. Az angolok épp most szúrták magukat tökön. És várharóan a jelenlegi haderejük is meg fogja haladni a gazdasági lehetőségeiket.
Az olaszok sem állnak valami híresen. Az F-35 gyártására (nem is maguknak) sincs rendesen pénzük.
De továbbmegyek: te tényleg el tudnál képzelni ezekkel a haderőkkel és országokkal egy TÁMADÓ hadműveletet. Koalícióban az oroszok ellen?
Európa hány parlamentje szavazna meg egy támadó hadműveletet az oroszok ellen?
Halló!!
Én egyetlen számot tettem be. A 60.000 GI-t. Milyen fiktív számokról beszélsz?
Miért gondolod, hogy ezt hasból tettem be?
Nézz utánna, hogy a távolkeleten (Japán + Dél-Korea) mennyi GI van felsorakoztatva!
Másik: Azt is gondold végig, hogy milyen
meglepetésszerű támadásra lenne képes Európa Oroszország ellen.
Miközben a GRU hamarabb tudna a menetparancsokról, mint azok akiknek kiadják őket.
Békeidőben nem tudnak az amerikaiak egy dandárt probléma mentesen a kontinensen átmozgatni. Akkor milyen lenne egy megosztó támadó hadművelet esetén.
Tehát gondolkozzunk! Mire is lehet jó a teljes orosz haderő nagyobb részének a nyugati végeken való állomásoztatása? Miközben többezer kilométeres közös határuk van az igen intenzíven fegyverkező Kínával.