Ha meg annyira magyar vagy miért vagy külföldön? Onnan aztán biztosan sok mindent tudsz tenni a nemzetedért! Kurucinfot olvasok, akkor magyar vagyok?
Tudod mit jelent magyarnak és hazafinak lenni?
ITTHON élni, dolgozni. Csinálni 2, esetleg 3 gyermeket, azokat pedig felnevelni, úgy, hogy egészséges, becsületes, talpraesett felnőttek legyenek! Mindezt pedig becsülettel, felemelt fejjel!
Lehet nekem magyarázni Angliából, Németországból, csak tök felesleges! Majd mikor a gyerek niggert vesz el, vagy hozzá megy férjhez, lehet majd gondolkodni, h mit rontottál el....
Ui.: termeszetesen a belevau rész nem vonatkozik a Nagy Magyarország területén élő, elszakadt magyarokra! Ők nem tehetnek róla, ez a gazdasági menekültekre vonatkozik.
Drága Magyar tesóm,köszönöm a megértést,meg a testvéri hangnemet,így kell ezt,ez tuti előre visz majd minket,gratula.
Nem magyarázkodok,csak,hogy tudd,nevelek 2 gyereket,már írtam,hogy ha nem jövünk ki,akkor elmegy a házunk,mekkora okosság lett volna otthon maradni,elbukni a házat,meg még tartozni a 2szeresével mi?Így van hová hazamennünk,természetesen kiváló szakember vagyok,megéltem otthon,most is megélek majd,amint hazamegyünk.
Külön köszönöm az adózásra utalást,ha van a hitel törlesztésen áfa,akkor a többszörösét fizettem már be mióta kint vagyok,mintha otthon minimálbérre lennék bejelentve,ha nincs,akkor csak kb annyit,nagyszülők halála miatti ingatlan átíratások,a havi 40-50k forintnyi kaja otthonról hozásával,végig fizetve van a ny járulékunk a nejemmel,a családi cég 0-ás,és alig várja,hogy újra induljon,mondjam még?
Szerintem gondold át ki,mitől Magyar,hidd el,ill. azt hiszel amit akarsz,én nem vagyok Magyarabb nálad,és más sem nálam.
Szerényem megjegyzem,hogy amíg így állsz hozzá az éppen kint élőkhöz,nem nagyon vagy képben azzal,hogy mit is jelent a Magyarságod.
Nem szeretnék vitát,mert nem ismerjük egymást,elfogadom a véleményed,te,ha elfogadod az enyémet jó,ha nem hát nem,ne offoljunk,és ne zavarjuk a többieket,köszönöm.
Elnézést kérek mindenkitől.