kéne waze-t használni és akkor nem késnének le 
obi

obi

Csak nehogy az utcára vonuljanak megint az anyák... mert hát nők közé lőni férfiembernek nem úri dolog.Mert a megvezetett embereket nem akarja megölni Putyin.Nem látom ebben a nagy puccsban a hőzöngö civileket Putyin takarodj táblával stb.Nincs meg a társadalmi támogatottsága.
Ennél azért kicsit összetettebb a dolog, de nincs időm és kedvem erről hadoválni. Ha vh lesz, akkor már úgy is tök mindegy, ki mennyire volt az oka.Akkor meg meg lehet köszönni a ruszki tesóknak, akik
1. kirobbantottak egy háborút
2. az úgy-ahogy stabil Oo-t káoszba lökték
2. a nukleáris arzenáljuk biztonságát kompromittálták

Katonai puccs esetén nem osztanak lapot a lakosságnak sehol. A Wagner sikeres előre haladása és az orosz haderő bénultsága azt jelzi, hogy a vezérkarban is van támogató.Mert a megvezetett embereket nem akarja megölni Putyin.Nem látom ebben a nagy puccsban a hőzöngö civileket Putyin takarodj táblával stb.Nincs meg a társadalmi támogatottsága.
Mondjuk az alapján, hogy orosz-ukrán-usa-EU-Kína-Blackrock-stb szinten teljesen kiszámíthatatlan módon zajlott minden az elmúlt 2 évben ahhoz képest, mint amit mi előre megjósoltunk, én már rohadtul nem lennék meglepve semmin.Szerencsés esetben igen, rosszabb esetben vh.
Akkor meg meg lehet köszönni a ruszki tesóknak, akik
1. kirobbantottak egy háborút
2. az úgy-ahogy stabil Oo-t káoszba lökték
2. a nukleáris arzenáljuk biztonságát kompromittálták

Áhh, csalódtam nyuggerben. Múltkor a Hír tv-ben rá sem mert nézni Marianne feje, és az asztallap közötti testrészére.Nyuggerre is megáll, fősodratú celeb lett mostanra!
Szerintem annyi az egész, hogy az oroszok is kiokosodtak! Nincs belső ellenzék, hát akkor csinálunk! Így demokratikus a helyzet!!! (mosolypofi)6 oldalt egyben olvastam végig (javaslom mindenkinek). Maradjunk annyiban, hogy még azoknak sincs halvány lila fingjuk sem arról, hogy mi történik az oroszoknál akik azt hiszik hogy igen.
Olvastam olyat az elmúlt 6 oldalon, hogy orosz-NATO háború esetén az oroszok leradíroznák az eget, megkezdték az áttörést az ukránok, kitartanak az oroszok, stb. A vegén meg kiderült, hogy Oroszország már a Wagnerrel is harcol...
Még ez is lehet!Ki fog támadni? A Wagner?![]()
90%+Mekkora része is az emberi társalgásnak a süket duma?![]()
Figyu, ugyanazt mondjuk mindketten csak kicsit másképp...Ki lőne a nők,anyák közé?Mit szívsz te?
Látom én is a kommentjeimre adott reakciókon@SirHiggins es lam-lam a „mokuskak“ nem is volt tulzas, mert nagyon porgeti mindenki ezt a kereket…![]()
Csak nekem olyan szürreális, valószínűtlen ez az egész Prigozsin féle lázadás?Azért az kemény,ukrán háború,az oroszok legkomolyabb egységei fellázadtak, polgárháború ,a világ nagy része gyűlöli őket szarrá szankciózzák az oroszokat.Ha mindezt putyin túléli akkor max akkor váltják le ha végelgyengülésbe meghal.
Az általad leírtak, békeidőben igazak, de most háború van külső, belső ellenség ellen és Oroszország fennmaradása a tét, tehát semmi nyammogás, most mindenkinek húznia kell és fog is sztem.
Polgárháborúról még szó sincs, max egy puccsról.És ezért kockáztatni egy polg hb-t?
Fogalmuk sincs, hogy a lakosság hogyan reagálna.
Csak egy idióta rizikózna ekkorát.
Mesterterv...
Remélem, nem így lesz. Nekem a repülőgép-manőver gyanús. Nem vagyok benne biztos, hogy Putyin Moszkvában van. És mi csak nézünk ki a fejünkből. Annyira megvezetettnek érzem magam.Úgy látom teljes kudarc volt az ukrán támadás. Kifulladtak.
Szóval volt az a pénz amiért találtak egy Lenint meg jó pár árulót a belső körből.
A lengyel haderő komoly készültségben (állítólag), illetve eleve komoly NATO hadgyakorlat van a Baltikumban.
Remélem nem azért van puccs, hogy simán meginduljon a NATO nyugatról.... Nincs sok kedvem egy VH-hoz.![]()
Néhány teherautó állítólag megpróbálta eltorlaszolni az utat a Wágneresek előtt az autópályán. Nem jártak sok sikerrel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..