"...megvédték a pogromtòl..."Konkrétan arról szól a hír, hogy a hatóságok megvédték őket a porromtól, rendőri őrizet van a báróik házánál.
Ez azért egy màsik dimenzió màr.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"...megvédték a pogromtòl..."Konkrétan arról szól a hír, hogy a hatóságok megvédték őket a porromtól, rendőri őrizet van a báróik házánál.
Ez az EU-nak (Benne Magyarországnak) és Blackrock-nak jó.Ide is beteszem, hátha...
Sir... csak, hogy ne értékeld túl... Egyes - megnevezhetetlen - szakértők szerint:
Trump ÜZLETET fog kínálni Oroszországnak. A szankcióknak vége. Az Ukrajnában lévő nemzetközi befektetések biztonságának szavatolása. A NATO-tagság lenullázása. Ezzel a három feltétellel kielégíti Oroszországot, kielégíti a Blackrock & Tsai-t. A világgazdaság pörögni kezd. Minden happy.... Nagyjából ezt fogja Orbán az EU elé terjeszteni fű alatt, a "háttérben".... Ha lesz rá hajlandóság, akkor hivatalosan is meghirdeti Trump.
1. a szankcióknak vége!Ez az EU-nak (Benne Magyarországnak) és Blackrock-nak jó.
De miért lenne jó Putyinnak?
1, Szankciók csak erősítették Oroszországot1. a szankcióknak vége!
2. NATO-tagság lenullázva.
3. Területi nyereséggel, területek megtartásával eladhatja otthon a békét...
Azért, mert a szankciók kvázi hatástalanok, ne becsüld le őket! Oroszország megtanult a Nyugat nélkül élni, de ő is tudja: velük jobb.... Ukrajna (Zselé) meg úgy nagyjából senkit nem érdekel, ha a pénzük nincs veszélyben.1, Szankciók csak erősítették Oroszországot
2, Ha Ukrajna kapitulál, akkor is
3, Ha Ukrajna kapitulál, akkor is
A szankciók hatása, szerintem azért igazán érdekes, mivel, miután a nyugati multik egy része bejelentette kivonulását Oroszországból, utána az általuk nyújtott szolgáltatás jó része megmaradt csak átnevezték. Ilyen például komikus módon a Starbucks is, ami "kivonulása" után ott maradt kávézóit egy orosz üzletmember átvette és Stars néven szinte ugyanolyan logóval (nézzetek utána, konkrétan ugyanaz) kezdte értékesíteni a Starbucks termékeit.1, Szankciók csak erősítették Oroszországot
2, Ha Ukrajna kapitulál, akkor is
3, Ha Ukrajna kapitulál, akkor is
Én ebben még mindig nem látom, hogy mi ebben a jó az oroszoknak. A jelenlegi ukrán rezsimet nem hagyhatják hatalmon, plusz a NATO tagság lenullázása sem ad garanciát semmire még akkor sem ha azt írásba adják, tekintve, hogy Trumpnak 4 év után lejár a mandátuma és nincs semmi garancia arra, hogy egy újabb demokrata elnöki ciklus alatt nem kísérelik meg megint beindítani a projektet. Na és akkor már azt nem is említem, hogy a ruszkik amit ott most vérrel és harccal megszereztek semmilyen körülmények között nem fogják vissza adni. Én azt látom, hogy az oroszok már felperzselték maguk mögött a hidakat és Ukrajna vagy megszűnik létezni mint állam, vagy olyan függő helyzetbe fog kerülni (területi veszteségekkel) mint Fehéroroszország. Szóval én nem látom, hogy lenne olyan ajánlat a nyugat részéről ami elfogadható nekik, vagy olyan ajánlatot kell betolniuk az asztalra ami egyet jelent azzal, hogy ténylegesen elismerik az orosz fennhatóságot Ukrajna felett.Ide is beteszem, hátha...
Sir... csak, hogy ne értékeld túl... Egyes - megnevezhetetlen - szakértők szerint:
Trump ÜZLETET fog kínálni Oroszországnak. A szankcióknak vége. Az Ukrajnában lévő nemzetközi befektetések biztonságának szavatolása. A NATO-tagság lenullázása. Ezzel a három feltétellel kielégíti Oroszországot, kielégíti a Blackrock & Tsai-t. A világgazdaság pörögni kezd. Minden happy.... Nagyjából ezt fogja Orbán az EU elé terjeszteni fű alatt, a "háttérben".... Ha lesz rá hajlandóság, akkor hivatalosan is meghirdeti Trump.
Én ebben még mindig nem látom, hogy mi ebben a jó az oroszoknak. A jelenlegi ukrán rezsimet nem hagyhatják hatalmon, plusz a NATO tagság lenullázása sem ad garanciát semmire még akkor sem ha azt írásba adják, tekintve, hogy Trumpnak 4 év után lejár a mandátuma és nincs semmi garancia arra, hogy egy újabb demokrata elnöki ciklus alatt nem kísérelik meg megint beindítani a projektet. Na és akkor már azt nem is említem, hogy a ruszkik amit ott most vérrel és harccal megszereztek semmilyen körülmények között nem fogják vissza adni. Én azt látom, hogy az oroszok már felperzselték maguk mögött a hidakat és Ukrajna vagy megszűnik létezni mint állam, vagy olyan függő helyzetbe fog kerülni (területi veszteségekkel) mint Fehéroroszország. Szóval én nem látom, hogy lenne olyan ajánlat a nyugat részéről ami elfogadható nekik, vagy olyan ajánlatot kell betolniuk az asztalra ami egyet jelent azzal, hogy ténylegesen elismerik az orosz fennhatóságot Ukrajna felett.
ukrajna jövőjét illetően a rövid és a középtáv az érdekes kérdésUkrajna vagy megszűnik létezni mint állam, vagy olyan függő helyzetbe fog kerülni (területi veszteségekkel) mint Fehéroroszország
В НАТО есть те, кто проявляет интерес к БРИКС, возможно, число таких стран будет расти, отметил президент.
Na vajon ki(k)re gondolhatott a költő a törökökön kívül persze?A NATO-ban vannak olyanok, akik érdeklődnek a BRICS iránt, talán az ilyen országok száma növekedni fog - mondta az elnök