Hogy mit teszunk 2021-ben az egy dolog, nyugodt vagyok mert nem csinalunk hulyeseget.Hmmm.... Értem én, hogy Kedves Fórumtársaim egy része Kárpátalja ilyen-olyan visszatérését vizionálja. De valójában mi Magyarország érdeke, ha már Isten úgy rendezte, hogy NATO- és EU-tagok legyünk?
1. Béke és gazdasági prosperitás keletre! (orosz-ukrán). Tehát nem lehetünk NATO-tagként sem Oroszország ellensége, sem pedig a NATO kerékkötője. Ugyanakkor a kárpátaljai magyarokért is felelősek vagyunk.
2. Belső béke és gazdaságunk, haderőnk erősítése. A belső béke elérésének módja nem az ellenzékkel való leszámolás kell legyen, hanem az őket támogató amerikai és eu-szövetséges államok leválasztása róluk. Magyarul: fel kell értékelnünk számukra a fennálló rendet.
3. Területi és népességbeli túlélést kell garantálni a magyaroknak országon belül és kívül.
Ennek a három pontnak az eléréséhez a következőt kell tennünk:
Különutas NATO- és EU-tagként a résztvevő feleknek fel kell ajánlani Budapestet egy több oldalú békekonferencia számára, melyen szerepelnének a kisebbségi, a területi integritási, a katonai leszerelési és a békefenntartási, valamint a szankciós kérdések. Az ország keleti határán fogadópontokat és mobil egészségügyi intézményeket kell telepíteni az esetleges konfliktus kezelésére. Ki kell jelenteni a nemzetközi fórumokon, hogy Magyarország a békés fejlődésben érdekelt.
Amely állam ezt a békefelhívást és a konferencián való részvételt nem fogadja el, kizárja magát a rendezésből.
Ez lenne az aktív Magyar külpolitika, a Zrínyi felgyorsításával.
Így talán megelőzhető a háború.
Hogy mi lesz itt 2022 nyaratol egy Eu - Natonak szolgaian cselekvo es minden kosza kivansagukat elsokent teljesito brigaddal esetleg... Meg az is kitelik hogy hadat uzennek az orosznak vagy kinanak...