Nem úgy van az, hogy a kedves proletár fölöslegesen fogyasztja a dolgozó nép áramát.Basszus, a végén az az "atomcsipogás", hogy "Ne felejtse el kikapcsolni a televíziót!"![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem úgy van az, hogy a kedves proletár fölöslegesen fogyasztja a dolgozó nép áramát.Basszus, a végén az az "atomcsipogás", hogy "Ne felejtse el kikapcsolni a televíziót!"![]()
Hol van már a 90-es évek vége, amikor "Szláv autó - germán technológia" szlogennel reklámozták a Skodát Oroszországban.A VW-t kellett volna betiltani.
Nem úgy van az, hogy a kedves proletár fölöslegesen fogyasztja a dolgozó nép áramát.![]()
Most az angol RT-n néztem. A riporter elég szépen keverte a repülőgéptípusokat,de nem baj, attól még jó volt. Viszont a szankciók hatása ha máshol nem is, de az időjáráson látható volt. Korábban mindig már legalább egy héttel a Győzelem napja előtt megkezdte a légierő a felhőoszlatást, hogy akkor mindig szép, napsütéses idő legyen, eső még véletlenül se. A szankciók óta erre úgy tűnik nincs pénz, mert megint esett. Persze inkább költsék azt a pénzt inkább az importkiváltásra a,i eddig felhőoszlatásra ment,abból több hasznuk lesz.Aki szeretné nézni a május 9. katonai parádét angol nyelven élőben Moszkvából klikk a lenti (kék) FB linkre. 9.00h - tól kezdődött.
Kisebb felhőzöttséget tudsz oszlatni, olyanokat amik egy fokkal komolyabbak a bárányfelhőknél, de ha a természet tényleg odaküldi a fellegeket azzal nem tudsz semmit sem csinálni.Most az angol RT-n néztem. A riporter elég szépen keverte a repülőgéptípusokat,de nem baj, attól még jó volt. Viszont a szankciók hatása ha máshol nem is, de az időjáráson látható volt. Korábban mindig már legalább egy héttel a Győzelem napja előtt megkezdte a légierő a felhőoszlatást, hogy akkor mindig szép, napsütéses idő legyen, eső még véletlenül se. A szankciók óta erre úgy tűnik nincs pénz, mert megint esett. Persze inkább költsék azt a pénzt inkább az importkiváltásra a,i eddig felhőoszlatásra ment,abból több hasznuk lesz.
Talán 18 körül a parádé légi része el is maradt, mert momentán havazni kezdett aznap Moszkvában. Peszkov tegnap még feldobta, hogy lehet az időjárási körülmények miatt változtatni kell majd a parádé menetén, az utolsó pillanatra hagyták a döntést. Egy átalakított Jak-42 van kijelölve elvileg a felhőoszlatási feladatraMost az angol RT-n néztem. A riporter elég szépen keverte a repülőgéptípusokat,de nem baj, attól még jó volt. Viszont a szankciók hatása ha máshol nem is, de az időjáráson látható volt. Korábban mindig már legalább egy héttel a Győzelem napja előtt megkezdte a légierő a felhőoszlatást, hogy akkor mindig szép, napsütéses idő legyen, eső még véletlenül se. A szankciók óta erre úgy tűnik nincs pénz, mert megint esett. Persze inkább költsék azt a pénzt inkább az importkiváltásra a,i eddig felhőoszlatásra ment,abból több hasznuk lesz.
Én láttam fehér szoknyás amazonokat... Csinik voltak!Jó volt. Imàdom a katonai parádékat.
De nem láttam női csapatokat. Vagy csak elmulasztottam őket? A kedvenceim.![]()
TessékJó volt. Imàdom a katonai parádékat.
De nem láttam női csapatokat. Vagy csak elmulasztottam őket? A kedvenceim.![]()
Igen, a rossz idő miatt 2019- ben elmaradt. Íme az idei légi parádé, aki nem látta:Talán 18 körül a parádé légi része el is maradt, mert momentán havazni kezdett aznap Moszkvában. Peszkov tegnap még feldobta, hogy lehet az időjárási körülmények miatt változtatni kell majd a parádé menetén, az utolsó pillanatra hagyták a döntést. Egy átalakított Jak-42 van kijelölve elvileg a felhőoszlatási feladatra
A lányok még "csak főiskolai hallgatók-több fegyvernemi válogatás. A menteléses program végén voltak még lányok a Junarmiások.Ők egyébként melyik fegyvernem része? Az a plecsni a formaruha része? Fegyverük hol van? Remélem nem a szoknya alatt.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..