Azért,miután történelmünkkel kapcsolatos tájékozódásom folyamán felfedeztem, hogy azok a kedves szomszédok akiknek őseink szállást,munkát és védelmet adtak mily könnyedséggel döfték a kést a magyarba vagy asszisztáltak hozzá, képmutató volnék ha nem ismerném be hogy bizony teljesen természetesen kívántam a fogat fogért, szemet szemért büntetést. Jogunk megvan rá. a víz nem válik vérré. Ugyanakkor beláttam és szerintem a többség belátja, hogy ez nem az ember joga hogy ezt a bűnt megtorolja.....lehet hogy a túl keresztény szól belőlem..az a barom gondolkodás mód ami miatt szárazon elvihették a tetves kissességek a 48-49-es dolgaikat például...de lehet hogy valahol majd megéri hogy mi nem alacsonyodtunk le a barbárok színvonalára....(mint az is hogy beledöglöttünk a kegyes Európa védésünkbe)..pedig az oroszok büntetőosztagai sokkal kevesebbért járták a vidéket.
Mindenesetre ne szittyázzunk..a románok csak azért nem irtották ki a magyarságot Erdélyből mert nem tehették.Ehelyett indirekt módon kezeskedtek fogyatkozásukról..bársonnyal bevont bunkóval, nem úgy mint a szerbek.
Szóval mindkét oldalnak csak azt üzenném hogy nyugi. Nem kell képmutatóskodni,behúzni a farkunkat mint egy jó kutya, de nem is szabad elengedni a gyeplőt.
És a szittya szó sem egy derogatív jelző, ugyanúgy mint mongolozás(mégha úgy is próbálják használni). Nem tudom mire nem lehet büszkének lenni ázsiai származásunkkal kapcsolatban....sikeresebb volt mint az ejrópa védés.
Ne keljen már bannolni és topicot tisztogatni.
@Pogány @papajoe és stb