Inkább 19 körül.Sose voltak 30 millióan 15-öt karcolhatják alulról ténylegesen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább 19 körül.Sose voltak 30 millióan 15-öt karcolhatják alulról ténylegesen.
Sosem voltak 30 millióan!Voltak ők 30-an csak ott is a népesség nagy része lelépett! Meg sokan ingáznak nyugatra!
Nem voltak 1990-ben 23 volt a legnagyobb népesség, de akkor se volt szerintem annyi ténylegesen híresek arról, hogy hazudnak a népességükről... 22-ben 19 milliót számoltak, de szerintem jó ha 15 millió él ténylegesen az országba és nem csak lakcíme van még ott...Voltak ők 30-an csak ott is a népesség nagy része lelépett! Meg sokan ingáznak nyugatra!
Ahh hagyd már abba! Hát azt a wiki cikket is @Aladeen szerkeszti! PropagandaNem voltak 1990-ben 23 volt a legnagyobb népesség, de akkor se volt szerintem annyi ténylegesen híresek arról, hogy hazudnak a népességükről... 22-ben 19 milliót számoltak, de szerintem jó ha 15 millió él ténylegesen az országba és nem csak lakcíme van még ott...
Sosem voltak 30 millióan!
23 körül volt a csúcs! Most 19-et mondanak, de abból valszeg 2-3 millió nem él ott!
Nem hinném, mert amint a moldovaiak is EU állampolgárok lennének (bár most is könnyen kapnak román állampolgárságot is), azonnal elhúznának a "hanyatló" nyugatra!Ha bekebeleznék Moldovat, akkor az pár millióval megdobná a népességuket. Nagyon kell nekik az expanzió.
Meg egy halom gazdasági problémájuk is lenne miatta, szerintem a Moldáv népesség nagyrésze kb egyből elhúzna nyugatra ahogy csak lehet...Ha bekebeleznék Moldovat, akkor az pár millióval megdobná a népességuket. Nagyon kell nekik az expanzió.
Kellett ez még, hogy feldobja a hétvégét...A Hanwha Aerospace aláírta a K9 és K10 tüzérségi rendszerek romániai szállítására vonatkozó szerződést
A Hanwha Aerospace szerződést írt alá Romániával 54 K9 önjáró tarack (SPH) és 36 K10 lőszer-utántöltő jármű (ARV) szállításáról. A Hanwha Aerospace és a román Nemzetvédelmi Minisztérium által aláírt szerződés lőszereket, valamint lánctalpas és kerekes támogató járműveket egyaránt tartalmaz. A szerződés értéke körülbelül 1 milliárd dollár.
Jo hat ha mar nekunk nincs ala iras es bejelentes amin felszokik a vernyomasunk marad ez. Par hetente elo vesszik es meg van oldva.Amúgy már nem azért, de ez tök régi hír
Lebukott a román énekesnő: ő működtette a tengerpart egyik legnagyobb droghálózatát - Mandiner
Dana Coteanut még kiskorúaknak is árult ecstasy-tablettákat.mandiner.hu
Nem voltak 1990-ben 23 volt a legnagyobb népesség, de akkor se volt szerintem annyi ténylegesen híresek arról, hogy hazudnak a népességükről... 22-ben 19 milliót számoltak, de szerintem jó ha 15 millió él ténylegesen az országba és nem csak lakcíme van még ott...
Miért a megszületett gyerekek hány % került árvaházba? Ahol fát vágnak ott hullik a forgács. Az alapelgondolás itt jó volt, de nem volt meg hozzá a tudás és a rendszer, ez az ő hibája ebben. A magyar nemzeti oldal mindig baszni akar meg szűznek maradni, ugyan azt a szar mantrát meg kifogásokat elpufogtatják a jogokról, a megélhetésről meg a többiről.Csau álma volt a 30 milliós románság. Be is tiltotta az abortuszt, a tablettát és a gumit, hogy elérje. Tele is lettek az árvaházak.
De tudtommal közel sem jutottak.
Csau álma volt a 30 milliós románság. Be is tiltotta az abortuszt, a tablettát és a gumit, hogy elérje. Tele is lettek az árvaházak.
De tudtommal közel sem jutottak.
Felvet nalam bizonyos rendszer szintu problemat illetve hogy naluk az ujonc kibacsajtasa hogy tortenik hogy ezt elo tudta adniNyomozásokban és kihallgatásokban is részt vett a román csaló, aki másfél évig játszotta a rendőrt
Rendőrnek adta ki magát egy nyolc általánossal rendelkező férfi a romániai Ploieștiben, írja az Antena 3. A 25 éves férfi egy airsoftpisztollyal, egy adóvevővel és egy hamis igazolvánnyal hitette...www.vadhajtasok.hu
Én hiszek a román hivatalos adatoknak!:Nem onnan néztem!
Nincs ebben semmi meglepő, ismerni kell őket. Hiába írom sokszor, attól, hogy papíron pl erősebb a román haderő morálisan nálunk jóval alacsonyabb szinten van.Nyomozásokban és kihallgatásokban is részt vett a román csaló, aki másfél évig játszotta a rendőrt
Rendőrnek adta ki magát egy nyolc általánossal rendelkező férfi a romániai Ploieștiben, írja az Antena 3. A 25 éves férfi egy airsoftpisztollyal, egy adóvevővel és egy hamis igazolvánnyal hitette...www.vadhajtasok.hu