Szerintem is egy..... ez a kormány!!! Nemzeti összetartozás éve???? B@ssza meg trianon 100 évfordulója van !!!!
Ismeritek a nemzetközi jogot??? Tudjátok mi az az elbitorlás fogalma????
Segítek, ha egy ország elfoglalja egy másik területét (az tök mindegy, hogy jogos vagy jogtalan!) és a másik ország 100 év elteltével nem jelzi igényét a megszállt területre, akkor a nemzetközi jog szerint a területet elbitorolták, jogosan került a másik országhoz, és semmi módon nem lehet jogot formálni rá!!!
Tehát a minimum, hogy jelezzük területi igényeinket, mert elenkező esetben jogilag buktuk a dolgot!
Szóvel szerinted még mindig provokál a kormányunk ezzel az ártatlan nemzeti összetartozás évével???
De tudom nem szabad területi követelésekkel előálni, mert az nem szép.... vagyis Kurill-szigetek?
Amúgy te mit csinálnál? Csak jelzem most szünt meg a magyarnyelvű orvoképzés a marosvásárhelyi egyetemen, úz völgye megvolt?
Tudom szar ország, szar kormány, de mi lenne ha mondjuk Segesváron, Zimonyban, Huszton vagy Zsolnán születtél volna???
Minden nap megvertek volna a többségi osztálytársaid, csak azért mert magyar vagy, a szórakózóhelyeken csak poénból verne el a többség, mindenhol éreztetnék veled hogy csak egy szar magyar vagy, a nyelved nem használhatnád szabadon és mindezt amiatt, mert egyszer tényleg volt egy balfasz magyar kormány amely abból a helyzetből hogy magyar megszállócsapatok voltak Bukarestben! elérte, hogy harc nélkül feladjuk az ország 2/3-át és még azokat a területeket sem tudtuk megtartani amelyek maradni akartak (Kárpátalja, Muraköz, Burgenland).