Te magadban gerjeszted az indulatokat, szimplán annyi történt hogy el akartak küldeni melegebb éghajlatra és rossz hozzászólásra ment a quote.Ne keverj engem ebbe bele, hozzájuk se szóltam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te magadban gerjeszted az indulatokat, szimplán annyi történt hogy el akartak küldeni melegebb éghajlatra és rossz hozzászólásra ment a quote.Ne keverj engem ebbe bele, hozzájuk se szóltam.
Egyelőre a gazdaságunk gyorsult az elmúlt idöben.Pont akkor kezdődtek a magyar fél részéről a bomlasztás, a provokció, a felhergelt kisebbség románoknak hajtása amikor felszínre került hogy már Románia is jobb életkörülményeket tud biztosítani a sajátjai számára mint a nyugati szomszédja. Egy kis nacionalizmussal minden gazdasági és népegészségügyi problémát tompítani lehet a megtéveszthető állampolgár szemében. Attól tartok ahogy gyorsulunk a lejtőn úgy fognak egyre merészebb eszközökhöz folyamodni a valakik által állítólag megválasztott (én általam biztos nem) vezetőink.
Bár Ladagrantnak akartam írni az eredeti szöveget, de így sem rossz. Én tévedtem, te pedig vagy annyira egyszerű, hogy ne ismerd fel, rögtön alpári stílusban válaszolj, és még a magyar nyelv szabályait sem ismered. Hát, nagyon egyszerű vagy. Autókkal nem szoktál nepperkedni? A stílus és a helyesírás alapján sikered lenne.Nem olvasom a balliberális oldalakat, ellentétben veled. érted taknyos ?
Igazad van -én sem szeretem a személyeskedést- elnézésedet kérem. Tételesen: a habsburgok találják ki a " finnugor elméletet" : ennek az összes bizonyítékát (a Trefort-beszédtől, a Jókai idézeten, Hunfalvin keresztül a rózsadombi paktumig) mindenki idézi, csak az eredeti iratot nem látta senki.Szerintem meg nem vagy józan, vagy direkt szeretnéd szétcseszni a topikot, mert elmeroggyant maximum Te vagy, én nem a internetes videókból szerzem a tudást, mint mondjuk te aki folyton másokat kritizálsz és kötözködsz.
Amúgy meg Mack lezárja a topikot, ha ez szinte 100% köszönet neked és a 2 haverodnak.
Akkor inkább hiddjél dáko-román elméletben mint abban hogy a Magyar nyelv áll a legközelebb az ősnyelvekhez. Miért is gondolják akár kina , mongolia,japán, korea, tőrőkők, india hogy közös múltunk van,Ha ezek érdekelnek, a titokterminál és a világhelyzete oldalakon sokkal érdekesebb írásokat is találsz. Ott a chemtrail és a boszniai piramisok között 30 ezer éves magyar nyelvemlékek és amazóniai magyar törzsek is vannak. Csak azt nem tudom ha ez a szinvonal (egy tematikus oldalon) akkor a hírcsárda vagy a napiszar lessz az alja?
Nehéz is lenne részletesen tanítani, hisz annyira hiányosak a leírások.Persze, mindíg akad pár népnemzeti youtube tudós, aki még azt is tudja, a 617. harcos mit reggelizett.
De, a források....
Nem szantjak be, csak kigyomlaljak.
https://demokrata.hu/blog/magyargyulolo-romannak-halalkodott-az-mta-elnoke-138757/
Nyertél egy hangszórót.Mennek is el az emberek,akiknek már tele a hócipőjük,hogy nemzeti értékekre hivatkozva szarnak a fejükre,és lopják ki a szemüket.Volt miniszterelnököt idézve (őt biztos kedvelted): "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!" -Gyurcsány Ferenc 2006
Elég jol épitik az utakat.10enpár éve még 2napos út volt a határtol Bukarest,ma 1nap.És egy francia kamionparkolóban vagyok.Mellettem a Gartneres kocsiban székely gyerek.Ő mellette meg egy gyulai kollega áll.És bizony azt mondja,ma már Gyulárol járnak románba dolgozni,és nem forditva.Ott lakik,csak tudja.Jó vicc, ajánlon a regátot meglátogatni jobb életkörülmények keresése közben, igaz lassú lesz mert bukaresten kívül nem sok az aszfaltos út arra.
Nokia madein China.Manapság Nokia szagú az a hal, a nagyobb probléma, hogy "nyelvrokonaink" címen tárgyalja a témát minden törikönyv, csak a toutube-előadásokon másképp hangzik el!
Persze ezért menekült el az országból 5 millió ember. Te ebben a világban élsz?Jó vicc, ajánlon a regátot meglátogatni jobb életkörülmények keresése közben, igaz lassú lesz mert bukaresten kívül nem sok az aszfaltos út arra.
Persze ezért menekült el az országból 5 millió ember. Te ebben a világban élsz?
Gyurcsánnak persze mindent elhiszel, vagy csak Dobrev Klárának?Ha nem egy (bevallottan) politikai célú újságot citálsz ide némileg hitelesebb lehetne!
Igazad van -én sem szeretem a személyeskedést- elnézésedet kérem. Tételesen: a habsburgok találják ki a " finnugor elméletet" : ennek az összes bizonyítékát (a Trefort-beszédtől, a Jókai idézeten, Hunfalvin keresztül a rózsadombi paktumig) mindenki idézi, csak az eredeti iratot nem látta senki.
A pozsonyi csatát mindkét fél krónikásai lejegyezték. Én a sváb évkönyvről hallottam mint korabeli (pár sornyi) leírás. A következő Aventinus a reneszansz korból. A seregek létszámai meg úgy rémlik (bunkofonon nem tudok rákeresni) Bonfinitől jön. Ha van más forrás a szavaid alátámasztására azt örömmel veszem.
Jó, hogy valami tud értelmesen kommunikálni a szardobáláson kívül, kevés ilyen van a fórumon mostanság.Én is kissé elragadtatam magam ezért elnézésed kérem, van történész ismerősöm, holnap rákérdezek nála, a pontos forrásokra, addig is amiket én ismerek:
korabeli nekrológiumok (halottas könyvek), valamint Johannes Aventinus leírása, 907-es sváb évkönyv, 907 salzburgi évkönyv.
Ezek közül sajnos sokat nehéz elérni, elektronikusan nem tudom, hol lehet.
Meg Johannes Aventinus által a nyugati források mellett felhasznált magyar krónikai forrás sajnos az idők folyamán elpusztult, mint több másik magyar krónika is, így ezek másodforrásból elérhetők csak.
A pozsonyi csatárol van egy magyar katonák által irt igen jó tanulmány.Már tbbször is be lett linkelve mások,és jómagam által is.,Hát minek,ha baxatok elolvasni?!?Én is kissé elragadtatam magam ezért elnézésed kérem, van történész ismerősöm, holnap rákérdezek nála, a pontos forrásokra, addig is amiket én ismerek:
korabeli nekrológiumok (halottas könyvek), valamint Johannes Aventinus leírása, 907-es sváb évkönyv, 907 salzburgi évkönyv.
Ezek közül sajnos sokat nehéz elérni, elektronikusan nem tudom, hol lehet.
Meg Johannes Aventinus által a nyugati források mellett felhasznált magyar krónikai forrás sajnos az idők folyamán elpusztult, mint több másik magyar krónika is, így ezek másodforrásból elérhetők csak.
Gyanítom én azt tanultam a főiskolán.A pozsonyi csatárol van egy magyar katonák által irt igen jó tanulmány.Már tbbször is be lett linkelve mások,és jómagam által is.,Hát minek,ha baxatok elolvasni?!?
Én abbéli meggyőződésen vagyok egyébként, hogy a magyarság, sztyeppei törzsszövetség révén többgyökerű, mivel befogadott idegen népekre (pl. kabarok) van példa nem olyan nehéz belegondolni, hogy korábban is történhetett ilyen a sztyeppei vándorlások folyamán. Szóval én befogadó vagyok a finn-ugor és türk eredetre is.
.És bizony azt mondja,ma már Gyulárol járnak románba dolgozni,és nem forditva.Ott lakik,csak tudja.
Nyertél egy hangszórót.Mennek is el az emberek,akiknek már tele a hócipőjük,hogy nemzeti értékekre hivatkozva szarnak a fejükre,és lopják ki a szemüket.
Különben halvány lila gőzötök sincs,hogy mi is az a liberalizmus.Javaslom elolvasni Adam Smith és Deák Ferenc irásait.
Nincs olyan,hogy balliberaliznus.Az fábol vaskarika-nonszensz.Ugyanolyan hazugság,mint a fővajda nemzetieskedése.Paraván a magyar diktatórikus államszerkezetnek,és főleg a lopásnak mind a kettő.
Tíz éve sulykolja gőzerővel a balos média, hogy szétlopják az országot, ehhez képest csökken az államadósság, nőnek a keresetek, csökkennek az adók, növelik a támogatásokat, kórházak épülnek, stb. És se egy politikus, se egy újságíró nem tesz feljelentést szétlopási ügyben.
Elég jol épitik az utakat.10enpár éve még 2napos út volt a határtol Bukarest,ma 1nap.És egy francia kamionparkolóban vagyok.Mellettem a Gartneres kocsiban székely gyerek.Ő mellette meg egy gyulai kollega áll.És bizony azt mondja,ma már Gyulárol járnak románba dolgozni,és nem forditva.Ott lakik,csak tudja.
A féligazság, ami bombaként robban... Ezt a DK kezdte bedobni az indexen, 444-en keresztül a köztudatba. Ennyi erővel az osztrákok meg a szlovákok is járkálnak át hozzánk dolgozni, de ők sem tömegesen. Ha egy állításnak a 95%-a igaz, a lényeg meg el van hallgatva, az a legveszélyesebb.
Az említett oldalak amúgy is profik a hazudozásban, a szándékos, krónikus rossz hangulat keltésében, a hírbe hozásban.
Ki találta ki ezt a 100 éves marhaságot?.Egy nemzetközi békeszerződésnek csak egy fajta módon lehet hatályvesztése.Másik nemzetközi szerződéssel-amit legtöbbször megelőz egy háború.Nem mindig,csak általában.A nemzetközi jogban nincs olyan,hogy elbitorlás.Azt hóditásnak hivják,
Bocs, elkeféltem. Még 1x.Nyertél egy hangszórót.Mennek is el az emberek,akiknek már tele a hócipőjük,hogy nemzeti értékekre hivatkozva szarnak a fejükre,és lopják ki a szemüket.
Különben halvány lila gőzötök sincs,hogy mi is az a liberalizmus.Javaslom elolvasni Adam Smith és Deák Ferenc irásait.
Nincs olyan,hogy balliberaliznus.Az fábol vaskarika-nonszensz.Ugyanolyan hazugság,mint a fővajda nemzetieskedése.Paraván a magyar diktatórikus államszerkezetnek,és főleg a lopásnak mind a kettő.
Elég jol épitik az utakat.10enpár éve még 2napos út volt a határtol Bukarest,ma 1nap.És egy francia kamionparkolóban vagyok.Mellettem a Gartneres kocsiban székely gyerek.Ő mellette meg egy gyulai kollega áll.És bizony azt mondja,ma már Gyulárol járnak románba dolgozni,és nem forditva.Ott lakik,csak tudja.
Ki találta ki ezt a 100 éves marhaságot?.Egy nemzetközi békeszerződésnek csak egy fajta módon lehet hatályvesztése.Másik nemzetközi szerződéssel-amit legtöbbször megelőz egy háború.Nem mindig,csak általában.A nemzetközi jogban nincs olyan,hogy elbitorlás.Azt hóditásnak hivják,