Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűleg az ott állomásozó magyar KFOR miatt volt ott a gép. Azért nagy gáz lesz az nekünk ha kitör a balhé.
Remélem visszahozták a nagy többséget. Az egész társulatot haza kéne hozni onnan.Valószínűleg az ott állomásozó magyar KFOR miatt volt ott a gép. Azért nagy gáz lesz az nekünk ha kitör a balhé.
Ezt kellene, csak szerintem nem így működik...Ha megfutamodunk akkor ezentúl senki se fog komolyan venni.Remélem visszahozták a nagy többséget. Az egész társulatot haza kéne hozni onnan.
Nem mintha eddig komolyan vette volna bárki a "NATO Afgánjait"....Ezt kellene, csak szerintem nem így működik...Ha megfutamodunk akkor ezentúl senki se fog komolyan venni.
Valamiért csak ott vagyunk évek óta. Valamiért csak magyar parancsnoka volt. Ahogy a hollandok soha se fogják lemosni a Srebrenica szégyenét, úgy mi se fogjuk majd, ha helyzet lesz mi pedig elpucolunk vagy tétlenkedünk. Nagyon remélem, hogy 1000-re mennek a háttérben a tárgyalások mind2 féllel.Nem mintha eddig komolyan vette volna bárki a "NATO Afgánjait"....
Ez mitől megfutamodás? Mi nem állunk hadban egyik fél ellen sem, ez a kivonás csak annak a megelőzésére szolgálna, hogy ez a továbbiakban se történjen meg. Az összes szomszédunk közül most a szerbekkel az egyik legbarátibb a kapcsolatunk.Ezt kellene, csak szerintem nem így működik...Ha megfutamodunk akkor ezentúl senki se fog komolyan venni.
Persze, csak elég szilárd megítélésünk van mint a "legcsóróbb NATO haderő"Valamiért csak ott vagyunk évek óta. Valamiért csak magyar parancsnoka volt. Ahogy a hollandok soha se fogják lemosni a Srebrenica szégyenét, úgy mi se fogjuk majd, ha helyzet lesz mi pedig elpucolunk vagy tétlenkedünk. Nagyon remélem, hogy 1000-re mennek a háttérben a tárgyalások mind2 féllel.
Az biztos, hogy mélyről indultunk, de szerintem már haladunk jó irányba.Persze, csak elég szilárd megítélésünk van mint a "legcsóróbb NATO haderő"
Ez a kedves becenév (a NATO afgánjai) pont az afgánoktól jött mert amúgy jó fejek vagyunk de nekünk sincs pénzünk meg nekik se.
Igen csak azért van még munka a NATO afgánjaiból a régió meghatározó haderejét faragniAz biztos, hogy mélyről indultunk, de szerintem már haladunk jó irányba.
Azért vagyunk ott, hogy biztosítsuk a békét, de nem csak békeidőben. Kellemetlen, roppant kellemetlen a helyzet. És igen, nem kellene összerúgni a port a szerbekkel. De vállaltunk valamit.Ez mitől megfutamodás? Mi nem állunk hadban egyik fél ellen sem, ez a kivonás csak annak a megelőzésére szolgálna, hogy ez a továbbiakban se történjen meg. Az összes szomszédunk közül most a szerbekkel az egyik legbarátibb a kapcsolatunk.
A nató keretén belül nekivezényelnék a magyarokat a szerbeknek, ez miért lenne jó nekünk, hogy a kereszttűzben halálos találat ér néhány magyar katonát?
Az biztos.Igen csak azért van még munka a NATO afgánjaiból a régió meghatározó haderejét faragni
Kérdés, hogy így, hogy némi tüzérségecske is felvonult, egyáltalán a gondolat átsuhant a hazai fejeken, hogy a kintieknek nem ártana valami komoly harceszköz?Igen csak azért van még munka a NATO afgánjaiból a régió meghatározó haderejét faragni
Ott a BTR, az nem elég komoly ?Kérdés, hogy így, hogy némi tüzérségecske is felvonult, egyáltalán a gondolat átsuhant a hazai fejeken, hogy a kintieknek nem ártana valami komoly harceszköz?
Igazából költői volt a kérdés, hiszen ha kapkodva szereznek is be valamit ezen célból, bár nevetni is fogok gusztustalanul cinikusan, de igazából dühöngeni fogok belül.Ott a BTR az nem elég komoly ?
kicsit a békefenntartás részét szerintem nem feltétlen értedIgazából költői volt a kérdés, hiszen ha kapkodva szereznek is be valamit ezen célból, bár nevetni is fogok gusztustalanul cinikusan, de igazából dühöngeni fogok belül.
Amúgy szerintem max Gidránt tudnánk kivinni a BTR-ek helyettIgazából költői volt a kérdés, hiszen ha kapkodva szereznek is be valamit ezen célból, bár nevetni is fogok gusztustalanul cinikusan, de igazából dühöngeni fogok belül.
Igen? Képesek bevonulni a két erő közé és szükség esetén erőt képviselni, vagy csak tárgyalgatni, miközben 155 mm osztályok ácsorognak a szomszédban?kicsit a békefenntartás részét szerintem nem feltétlen érted
Pont erről van szó.Amúgy szerintem max Gidránt tudnánk kivinni a BTR-ek helyett
Igen mivel nem az tartja vissza, a szerbeket, hogy beállnak közéjük hanem az, hogy megint rommá bombázzák őket ha NATO erőket atrocitás éri...Igen? Képesek bevonulni a két erő közé és szükség esetén erőt képviselni, vagy csak tárgyalgatni, miközben 155 mm osztályok ácsorognak a szomszédban?