Az biztos, hogy a tüntetések jelentős hányadán kb. annyian vannak, amennyit sikerül beterelni egy közeli fotóra. A valóban komoly tüntetésekről vannak távoli fotók is.MINDEN tüntetésnél jò lenne egy tàvolabbi kép. Azt hiszem, meglepödnénk...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az biztos, hogy a tüntetések jelentős hányadán kb. annyian vannak, amennyit sikerül beterelni egy közeli fotóra. A valóban komoly tüntetésekről vannak távoli fotók is.MINDEN tüntetésnél jò lenne egy tàvolabbi kép. Azt hiszem, meglepödnénk...
Én meg arra hogy ki találtak ki azt hogy egyszerre legyen a holocaustaleppo és drezdaaleppo a propagandaszöveg.Itt azért kíváncsi lennék egy távolabbi fotóra is, hogy ennél a 20-nál többen vannak-e a tüntetésen
Olyat kellett felírni a táblára, amit megértenek a nyugati emberek, és tudnak rajta szörnyülködni. Egyértelmű PR, ami a képen látszik, lehet, hogy csak a fotó kedvéért álltak oda tízen és mindenki hozott magával egy gyereket is, mert azok is kellenek a fotóra.Én meg arra hogy ki találtak ki azt hogy egyszerre legyen a holocaustaleppo és drezdaaleppo a propagandaszöveg.
Elolvastam a cikket. Neked remek, nekem elfogult, kizàròlag US szempontokat tükröz. Màrcsak a kisérlet arra, hogy megkülönböztessenek szélsöséges és nem- szélsöségesek között...A New York Times remek cikke az oroszok politikai taktikájáról Szíriában. Mi lehet a valódi célja a Kelet-Aleppo elfoglalásáért indított hadműveletnek.
http://www.nytimes.com/2016/09/29/w...be-calculated-and-it-may-be-working.html?_r=0
Kiváncsian várom mikor kerül SDN listára ez az osztrák "segélyszervezet".
Az " Emberi jogok sziriai megfigyelö szervezete" szerint 2015 szept 15 òta az oroszok ( és szirek?) bombàzàsa àldozatainak szàma:
2750 IS
2800 màs izlamista/ mèrsékelt ( ?)
3800 civil ( nem egyenruhàs ?)
Ebböl 900 gyermek.( ez a kategòria legalàbb egyértelmü )
A cikk az osztràk ujsàgban megjegyzi, hogy az adatok nem ellenörizhetöek.
Eddig ezeket az adatokat nem càfoltàk. És az adatok NEM az oroszoktòl szàrmaznak.Ha ez komoly és pontos(...), akkor az Oroszok és a SyAF a legbutább bombáikkal is szuper-precíziós csapásokat hajtottak végre. Ezek az adatok/arányok az USAF/IAF részéről is elismerést kell kiváltsanak !
Ugye tudod, hogy én nem rossz vagyok. De nem a feltöltés dátumára írtam. Na most ezt felejtsük el.Átnevezték szerintem mert ma töltötték fel és nem 2015 volt odaírva.