[BIZTPOL] Szíriai helyzet

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 772
22 779
113
Közben az SDF keleten bekeríti Arimát.
CxLPJHpXcAAL-pJ.jpg:large

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 772
22 779
113
Mig-29KR (a Kuznyecovról) Idlib felett.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 322
3 315
113
Úgy általában a távolról irányított kollektív fegyverekre gondolok.
Nem tudom mennyire helyes ezt itt megosztanom, de kb. filléres és ha egyszer ki tudtad rakni, és fel tudtad építeni vele a kapcsolatot (ugye a zavarvédelem a vezeték nélküli adatátvitelnél finoman szólva is előnyös, de inkább erősen javallott), akkor ott dominanciát szereztél.
http://projectsentrygun.rudolphlabs.com/
Off
Általánosságban már más. A szakiknál is volt, én csak izének hívtam. Vezetékes irányítás sokkal kényelmesebb.

• Tetszik
Reactions: lgabo

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 772
22 779
113
Arab törzsi vezetők támogatják a Rakka elleni műveletet (azért gyanúsak nekem ezek a képek, arab törzsi vezetők és nők, hmm...).
CxFDW76VQAAjcR1.jpg

CxFDW74VEAAmeTq.jpg

CxFDW74UsAAYKu0.jpg

CxFDW73VEAEBFUY.jpg

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 390
10 768
113
Félek hogy oroszok.

Agyatlanoknak annyi eszük nem volt hogy szóljanak nekik. Az elfoglalt Asszad negyed főútja Aleppóban.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Tu-160 és a t-95 bevetéséről egy liberós az origóról.

"putyin villantani akar megint de csak égeti magát...
felvonultatja a kőkorszaki ócskavasakat (nekem tetszett mindig a tu95 és a 160 is, de akkor sem ebbea korba valók"

Ilyenkor elgondolkozom azon hogy milyen nagy szerencse hogy a jenkik már bolygóközi térhajtóműves bombázókkal repkednek:confused:

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 322
3 315
113
Félek hogy oroszok.

Agyatlanoknak annyi eszük nem volt hogy szóljanak nekik. Az elfoglalt Asszad negyed főútja Aleppóban.

Az első felvételen mi az ami 5-8 km meg tud tenni?

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Ismét vegyi fegyvert vetettek be Alepponál a terroristák.

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
A Fatah Halab névre hallgató petefészek maradékok vetettek be chlorin gázt.
https://www.almasdarnews.com/article/jihadist-rebels-use-chemical-weapons-civilians-aleppo/

Én nem tudom ki,hogy van ezzel de tényleg véget kéne már vetni ennek a húzd meg ereszd meg politizálásnak.
Én örülök,hogy most már ott villog a Kuznyecov mag kurvára start vonalon áll a légierő de csinálni is kéne valamit.
Én úgy érzem jelenleg nincs akadálya politikai szinten sem (csipogó libsi eu. pribékeket leszámítva) ,igaz irtásnak.
Lássuk végre!

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
7 104
17 473
113
Még egy pár kép a Hezbollah felvonulásról (ez aztán elég magaslabda volt az IAF-nek) :

CxKPQEkUkAAmK77.jpg

CxKPQEvVEAAzSRd.jpg

CxK0b65VIAAnZBy.jpg

CxK_v5ZVQAELi1O.jpg
CxK_v5BUcAEWoYE.jpg

CxLFVWvUoAEdwV7.jpg

És igen, ottvannak a Laiki által említett T-55-ösök is :

CxKuxkwVQAAc_4k.jpg

CxKlg_uVQAAZ3CV.jpg

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
7 104
17 473
113
Észak-Hama, kaptak a pofájukra: