Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kormányerőknél inkább Mitsubishi L200-t szoktam látniHogy mièrt nincs màr régen bojkott a Toyota ellen, nem èrtem.
Persze mindkèt oldalon hasznàljàk, a kurdok is, meg az IS is.
Màskor az amik nem sokat gatyàznak a bojkottal....
Páncélkocsik, amerikai páncélozott szállító harcjárművek, orosz tankok és több száz egyenruhás katona vonult fel a Hezbollah katonai díszszemléjén a szíriai Al-Kuszeirben tavaly novemberben. A katonai parádé jól szemléltette, hogy a Hezbollah már rég nem egy terrorszervezet, hanem egy teljes értékű hadsereg, mely azért jött Szíriába, hogy megnyerje a háborút és nem áll szándékában távozni.
Tízezer harcos csak parancsra vár a szíriai harcmezőkön
Én a helyükben bezárnám és beásnám magam. Vívják meg a végső harcot a törökök, az ISIS pedig a török gyűrűt támadná úgy is feltörés céljából!
csak sima parancsnoki,ponyva nélkül.Na a Toyota Hilux mellé beszállt a platós UAZ Hunter is?![]()
Azért mert nem tudod megfogni az exportőrt a Szaudiak és Katar vásárolja őket fel,az is elképzelhető,hogy nem is közvetlen Japánból hanem pl. Ausztrálián keresztül.Mivel nem számít hadi technikának nincs rajta jogilag fogás.Hogy mièrt nincs màr régen bojkott a Toyota ellen, nem èrtem.
Persze mindkèt oldalon hasznàljàk, a kurdok is, meg az IS is.
Màskor az amik nem sokat gatyàznak a bojkottal....
Èrtem èn, hogy valamilyen okból NEM akarjàk, mert nagy üzlet a szaudiaiaknak meg Katarnak, az usa 2 kedvencének. De, hogy nem lehet, azt nem hiszem.Azért mert nem tudod megfogni az exportőrt a Szaudiak és Katar vásárolja őket fel,az is elképzelhető,hogy nem is közvetlen Japánból hanem pl. Ausztrálián keresztül.Mivel nem számít hadi technikának nincs rajta jogilag fogás.
Lehetne persze,elég lenne két orosz romboló hozzáÈrtem èn, hogy valamilyen okból NEM akarjàk, mert nagy üzlet a szaudiaiaknak meg Katarnak, az usa 2 kedvencének. De, hogy nem lehet, azt nem hiszem.
Az amikat maskor se érdekli a jog stb.
Ideje egy arab tavasznak abban a 2 orszàgban is. Persze elfelejtettem, hogy azok nagyszerű demokràciàk, mert a szabad vilàg baràtai.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..