[BIZTPOL] Szíriai helyzet

DAssveNXUAA1KIN.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Suvaidanal elkezdődött a sz usa. támogatta dzsihadisták ellen offenzívája! Egy SAA. tank és két APC. eddig a veszteség.
Ennek fényében nem tudom mit hablatyolt a NOTAM. szerint a helyi usa. tábornok arról,hogy ne merjék a szírek veszélyeztetni a kis üdv hadseregüket.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Suvaidanal elkezdődött a sz usa. támogatta dzsihadisták ellen offenzívája! Egy SAA. tank és két APC. eddig a veszteség.
Ennek fényében nem tudom mit hablatyolt a NOTAM. szerint a helyi usa. tábornok arról,hogy ne merjék a szírek veszélyeztetni a kis üdv hadseregüket.

Mac: a jöttmentek az usa. koalíciója. Azért azok mert annyira szírek ott lent a délen a sivatagban mint te vagy én :) De ok. nem szellemeskedek.

Az amerikai légierő tábornoka szerint az USA kész újra csapást mérni az iráni támogatású erőkre, ha azok megint fenyegetik az ISIS-ellenes koalíciót.

Meg arról is szólnak hírek, hogy az amerikaiak és oroszok fokozzák az egyeztetéseket a térségben nehogy szembe kerüljenek egymással. Úgy tűnik az amerikaiak és oroszok elkerülik egymást, de a Hezbollah dzsihádistái és az iráni síita iszlamista milíciák saját felelősségre rátámadhatnak az ISIS ellen harcoló erőkre, viszont akkor a koalíciós légitámogatással is számolniuk kell.
Van a süket duma meg vannak a tények!
DAxVMgdXsAAe65B.jpg

• Tetszik
Reactions: Zed895