Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van róla vmi leírásod?
Ok, akkor mi menjünk hátrakötött kézzel a full kontaktba... Hagyjuk már ezt...Ők is így gondolják, lásd a gyerekek Barcelónában és milyen igazuk van. Hagyjuk már ezt....
Ezt nem igazán értem?Ok, akkor mi menjünk hátrakötött kézzel a full kontaktba... Hagyjuk már ezt...
Ezt nem igazán értem?
A harmadik világban stabil erős működő országok kellenek.Európának meg valódi fegyverrel védett határok.Ez az egyetlen járható út.A világ lakosságának 70%.-t kiirtani szerintem nem opció.
Én egyszerűen csak nem hiszem,hogy nekünk itt Európában jót tesz az ha az usa. eszetlenül bombáz a Közel keleten.Erre majdnem azt mondtam volna, h igen 70%, ami kicsiben ott folyik nagyban kivetül..
Szerintem valami normális mederbe kellene terelni a dolgokat ehhez más út igazából nincs..
Szerintem a dzsihadisták kivételével senki nem szeretne kiirtani itt senkit, de ugyanakkor az sem járható út, hogy ha egy terrorista csoport civilek mögé bújik, akkor feltesszük a kezünket.Ezt nem igazán értem?
A harmadik világban stabil erős működő országok kellenek.Európának meg valódi fegyverrel védett határok.Ez az egyetlen járható út.A világ lakosságának 70%.-t kiirtani szerintem nem opció.
na meg van
Ezt mondom én is,hogy ha minden muszlimot "katonának" tekintünk (mint ők az eu. őslakost) és eltöröljük a civil fogalmát a katonai doktrinából akkor mitől vagyunk mi mások mint a dzsihadisták (de látod te sem általában muszlimt írsz pedig a kiindulópont az volt hogy az usa megint civileket gyilkolt nem ,dzsihadistát) .Ha egy kalap alá veszünk mindent ami muszlim és válogatás nélkül gyilkoljuk őket,akkor olyan tömeggel állunk szemben ami elsöpör.Erős szövetséges vezetők kellenek akik élhető szekuláris országokat építenek a közel keleten.Szerintem a dzsihadisták kivételével senki nem szeretne kiirtani itt senkit, de ugyanakkor az sem járható út, hogy ha egy terrorista csoport civilek mögé bújik, akkor feltesszük a kezünket.
Sajnos el kell fogadni, hogy a hagyományos hadszínterek ideje lejárt. Mára a pláza, a pályaudvar, a sétálóutca, a stadion ugyanúgy hadszíntér, azt úgysem mi fogjuk megválasztani, hanem a támadó fél. Az európai ember sajnos már nem civil többé. Sokan ezt nemhogy elfogadni, de felismerni sem képesek.
A harmadik világbeli országokban pont ugyanez a helyzet, csak jóval régebb óta. Ők viszont megtanultak ezzel élni. Ezt a szemléletet hozzák magukkal ide is. A tabuk nélküli erőszakot és a tabuk közé szorított mindennapokat.