[BIZTPOL] Szíriai helyzet

7km. Afrinig. Sajnos én azt gondolom,hogy rohamosan omlik össze a kurd védelem.Talán Afrinban még táncra hívhatják a törököket.
Azt tudjuk,hogy a török jihadista zsoldosok semmit se érnek majd a városi harcban. Így a törökök kénytelenek lesznek a saját gyalogságukat bevetni az pedig komoly veszteségeket fog jelenteni.És ott van még,hogy valószínűleg szanaszét kell majd bombázniuk a várost ami esetleg eléri majd a Goutháért reszkető média ingerküszöbét.
Bár ha Rakkát vesszük alapul a Nato. bomba PC. dolog.
DXr3RZWW4AEwh1N.jpg

Egy újabb bukta. Műanyag babával forgatott jelenet Gouthából.(a filmet nem linkelték be egyenlőre szóval némi fenntartással kezelendő bár nincsenek kétségeim)
DXr00mPXUAA_ez0.jpg

Afrin mellett, Hatay.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Afrin, Kafr Jana (ma foglalták el a törökök)

• Tetszik
Reactions: fishbed
A hangot ki kell kapcsolni!

Nem tudom, de egyszer azért már szívesen látnám az ilyen típusú fegyvernek a tényleges, éles körülmények közötti alkalmazását. Nekem valahogy az az érzésem, hogy pl egy városi harcban egy ilyen szerkezetet simán ki lehetne rpg-ni.

Nem tudom, de egyszer azért már szívesen látnám az ilyen típusú fegyvernek a tényleges, éles körülmények közötti alkalmazását. Nekem valahogy az az érzésem, hogy pl egy városi harcban egy ilyen szerkezetet simán ki lehetne rpg-ni.

Valóban, viszont közben Szergej, vagy akár Musztafa biztonságban van.

az ilyen eszközöket tömegesen kellene bevetni, csapásmérésre képes drónokkal együtt, egy közös mesterséges intelligenciával felszerelt rendszer keretén belül..az emberi támogatást néhány távvezérelt kiborgra lehetne bízni

az ilyen eszközöket tömegesen kellene bevetni, csapásmérésre képes drónokkal együtt, egy közös mesterséges intelligenciával felszerelt rendszer keretén belül..az emberi támogatást néhány távvezérelt kiborgra lehetne bízni

Attól tartok ennek is el jön hamarosan az ideje, amikor a szerencsétlen proxyháborúk katonáinak / civiljeinek ilyen és hasonló tervek áldozataivá vállnak. Miközben a nemzetközi közösség pop-corn-t majszolva figyeli az eseményeket és jó szokás szerint hagyják a "játékosokat" "tesztelni" brr.....