Mi van DINAMO vége a WOT.-nak elfogytak a gold skulóid!?
Jaja ! Tudod megyek es most osszesirom magam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi van DINAMO vége a WOT.-nak elfogytak a gold skulóid!?
Na, így kellett volna csinálni pl. Ukrajnában meg a Krímben is többek között, akkor talán magasabb lenne az ázsiója a demokráciának. De mivel ott nem így történt, sajnos nehezen tudom elhinni hogy Iránban, Irakban, Szíriában és Törökországban el fogjátok, egyáltalán el akarjátok intézni a kurdok népszavazását.Amugy meg.
Majd eldontik a helyi lakosok hogy szerintuk mi van meg mi nincs. Valoszinuleg nem fognak engem megkerdezni de valszeg teged sem. Bizzuk rajuk.
Bizony, népszavazást az ÖSSZES kurd területen, de Ukrajnában is!!! Ne tessék válogatni, hogy itt majd népszavazás, amott meg eldöntjük térképen húzgálva a vonalakat!! Sőt, rá lehet szólni a spanyol tesókra is, hogy nem az a demokrácia, hogy Madridban eldöntik, hogy kihez tartozzon pl. Baszkföld vagy Katalónia!! Mert ugye ilyen alapon Barcelonában is eldönthetnék, hova tartozzon Madrid?!!Ha a Krimi nepszavasi es fuggetlensegi procedurat elfogadhatonak tartod akkor nem lehet kifogasod a kurd teruleteken esetlegesen letrejovo nepszavazasokkal es fuggetlenedessel kapcsolatban sem.
Ugye?
Nem tudom minek tisztelitek meg ezzel a királyi többessel.Semmi se tett azért,hogy Amerika azzá lett ami (legyen az bármilyen terhes is a világnak)el fogjátok, egyáltalán el akarjátok intézni
A Kurdokat nem támadta meg senki leszámítva a Törököket.Azok ott Ez-Zour-tól délre és keletre nem kurdok.Ezerszer ellett már mondva szelektív gondolkodású barátomAzert mert a kurdok tudjak hogy az USA nak van egy megallapodasa az Oroszokkal miszerint legitevekenyseg hatarvonala az Eufratesz. Attol nyugatra nem mennek nem mehetnek. Azt is tudjak viszont a kurdk hogy amikor az eufratesztol keletre eso teruletre probaltak betamadni Wagner es Tsai KFT akkor az USA habozas nelkul megvedte bevetve a tuzerseget legierot mindent.
Egyik oldalon az arulas es a passziv szemeleles ahogy egy masik orszag elfoglalja azokat a teruleteket ahol mar tobb mint 1000 eve laknak.
A masik oldalon meg stabil katonai jelenlet es aktiv vedelem .
Ezek utan dontottek ugy hogy inkabb az oroszok jarmuveit dobaljak meg es nem az amerikaiaket es valahogy en latok benne logikat.
No mentem holgeim es uraim. Majd este folytatjuk.
Eleg sok !!! Kicsit keletebbre de ott vannak sot szamuk novekszik.
No mentem csaladozni. majd este folytatjuk. Tovabbi szep napot mindenkinek.
Eleg sok !!! Kicsit keletebbre de ott vannak sot szamuk novekszik.
No mentem csaladozni. majd este folytatjuk. Tovabbi szep napot mindenkinek.
Ok. de miből gondolják,hogy nem észlelték? Mert nem reagálták le? Hülyék lennének, minek ,had higgyék,hogy vakok.The Russian radars located in Syria did not notice two Israeli F-35s. This is reported by the Kuwaiti newspaper Al-Jarida.
https://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&u=https://vpk.name/news/210739_izrailskie_istrebiteli_obmanuli_rossiiskie_radaryi_v_sirii.html&edit-text=&act=url
Ezek meg úgy döntöttek,hogy miután porig bombázták a városukat majd arra nem vették a fáradságot,hogy a hullákat előkaparják a romok alól nem,hogy valamiféle rehabilitációs folyamat kezdődjön el,nem kérnek a "demokráciából tovább"Ezek utan dontottek ugy hogy inkabb az oroszok jarmuveit dobaljak meg es nem az amerikaiaket es valahogy en latok benne logikat.
Bonyolódik a helyzet DINAMO. elvtárs mert Manbijban nem dobálják az Atlantistákat hanem felrobbantjákAngol katonák haltak meg Szíriában!Pont angolok minő véletlen ez is.....
Nincsenek magyar teruletek területek. Roman területek vannak ......... Igy hogy izlik a kijelentesed ?
Amugy meg.
Majd eldontik a helyi lakosok hogy szerintuk mi van meg mi nincs. Valoszinuleg nem fognak engem megkerdezni de valszeg teged sem. Bizzuk rajuk.