Árpád vonal 30-as erődeiben is bordázott a vasAmit linkeltél az villám levezető. Betonvasat már kommunizmusban is használták.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Árpád vonal 30-as erődeiben is bordázott a vasAmit linkeltél az villám levezető. Betonvasat már kommunizmusban is használták.
Le kell bombázni a gecibe, nem azt nézni épp milyen tökfödő van rajta, fehér vagy kockás. (mondjuk kár a lóért) Ez a white helmets mind terrorista, csak kellett valami eladható változat belőlük a nyugati média számára.én már meg se lepődök....
Te azt hiszed, hogy egy ilyen fostos palack átüti a vasbeton födémet és egyben marad?de igen
Most ismét elmondom. Egész életemben ilyenekkel dolgoztam. Az a palack száz kiló. Kialakítása megegyezik egy bombáéval. Csak hogy te is értsd. Átlagos födémterhelés lakóházaknál cirka 600 kiló/ m2. ha azt a palackot 300 méterről dobták le, akkor 300 Km/ó val csapódik be. Az a csoda, ha a pincénél előbb áll meg.Te azt hiszed, hogy egy ilyen fostos palack átüti a vasbeton födémet és egyben marad?
És még csak le sem szakad róla az a vas? Már ne is haragudj, de szerintem gőzöd sincs az egészről DD
Majd hülye lett volna inkább az ágyat választottaAz a csoda, ha a pincénél előbb áll meg.
Egy ágy megállította, ha a födém nem is. Ez egy "okos és szép" gázpalack.Most ismét elmondom. Egész életemben ilyenekkel dolgoztam. Az a palack száz kiló. Kialakítása megegyezik egy bombáéval. Csak hogy te is értsd. Átlagos födémterhelés lakóházaknál cirka 600 kiló/ m2. ha azt a palackot 300 méterről dobták le, akkor 300 Km/ó val csapódik be. Az a csoda, ha a pincénél előbb áll meg.
Ehez képest mikor valamelyik palesztin fejest próbálták elintézni egy egy v két emeletes tömbházban, s ő a földszinten volt, akkor egy 250 fontos bomba nem volt elég az F-16-ról. Amúgy a vasbetont esélytelen, hogy egy gázpalack átüsse simán szabadesésből.Most ismét elmondom. Egész életemben ilyenekkel dolgoztam. Az a palack száz kiló. Kialakítása megegyezik egy bombáéval. Csak hogy te is értsd. Átlagos födémterhelés lakóházaknál cirka 600 kiló/ m2. ha azt a palackot 300 méterről dobták le, akkor 300 Km/ó val csapódik be. Az a csoda, ha a pincénél előbb áll meg.
Figyelj,én értek mindent de azért az belátod,hogy nem nagy kaland ezt úgy megrendezni,hogy a képek alapján tájékozódó kevésbé laikusok is bevegyék a cumit. Sőt mi több anélkül felesleges is megcsinálni.Most ismét elmondom. Egész életemben ilyenekkel dolgoztam. Az a palack száz kiló. Kialakítása megegyezik egy bombáéval. Csak hogy te is értsd. Átlagos födémterhelés lakóházaknál cirka 600 kiló/ m2. ha azt a palackot 300 méterről dobták le, akkor 300 Km/ó val csapódik be. Az a csoda, ha a pincénél előbb áll meg.