Miért kellett volna ott lennie? Ő ott volt a white helmets kórházos videójában. Tudod, amit nem Assad emberei és nem is az oroszok csináltak. Erről kiderült, hogy kamu volt. Tehát jó eséllyel a többi videó hitelessége is enyhén szólva megkérdőjelezhető.
Szerintem nyugodtan maradhatunk annyiban, ha már mindenképp a pártatlan szemlélődő szerepében szeretnél tetszelegni, hozzáteszem, nem nagyon sikerül, hogy a felmutatott bizonyítékok elégtelenek voltak, a vizsgálatok teljes hiánya pedig semmilyen alapot nem adott arra, hogy az USA vezette koalició katonai csapást mérjen Szíriára.
Egyébként nem állna rosszul neked, ha néha az okoskodás helyett merészen figyelembe vennéd a tényeket is.
Eddig próbáltam nem személyeskedni... De ha a napiszar, kurucinfó színvonalára süllyedtünk... Én nem "tetszelegni" akarok ,hanem próbálom megérteni az adott szitut... Tudom, ezt az oroszfanoknak nehéz felfogni. Mint ahogy azt is, hogy ha valamely "kijelentésemmel" tévedek, azt el-beismerem. Ők persze erre nem képesek úgy nagyjából soha...
Ebből semmi nem derült ki. De az oroszfanoknak orgazmus. Most akkor jobb? A White Helmets meg egyértelműen egy propaganda szervezet, "like Soros-foundations"".
Az USA csapás meg szinte biztosan az iráni tengely ellen, vagyis figyelmeztetésül irányult.