és kezdik őket lefejezni...ez nem így kéne legyen csak rossz szövetségest választottak.Az SDF-nek az elmúlt 3 napban 92 halottja volt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
és kezdik őket lefejezni...ez nem így kéne legyen csak rossz szövetségest választottak.Az SDF-nek az elmúlt 3 napban 92 halottja volt.
továbbra se tudom megérteni mi jár a fejükben amikor megadják magukat, ennél még az is jobb ha az utolsó előtti lőszerig harcolnak, legalább adrenalinnal telve ereszti magába az utolsót , de így meg merengenek azon hogy hát ez olyan mint a disznóvágás....és kezdik őket lefejezni...ez nem így kéne legyen csak rossz szövetségest választottak.
Reménykednek.továbbra se tudom megérteni mi jár a fejükben amikor megadják magukat, ennél még az is jobb ha az utolsó előtti lőszerig harcolnak, legalább adrenalinnal telve ereszti magába az utolsót , de így meg merengenek azon hogy hát ez olyan mint a disznóvágás....
Mégis miben? Nem látták még elégszer, hogy mi lesz a vége?Reménykednek.
Nem hallottak a waffen-ss-ről, hogy tudják hogyan kell tisztességgel meghalni.továbbra se tudom megérteni mi jár a fejükben amikor megadják magukat, ennél még az is jobb ha az utolsó előtti lőszerig harcolnak, legalább adrenalinnal telve ereszti magába az utolsót , de így meg merengenek azon hogy hát ez olyan mint a disznóvágás....
van szíriai példa is sajnos nem is egy...Nem hallottak a waffen-ss-ről, hogy tudják hogyan kell tisztességgel meghalni.
van szíriai példa is sajnos nem is egy...
van szíriai példa is sajnos nem is egy...
No, meg Orosz is.
AsmaAsztma egyenlőre tartja magát ezen a friss képen egy nemzetközi díjat nyert szír orvost látogatott meg.
A másik három reakciója, ábrázata fogott engem meg. Először érdeklődve néznek, aztán mikor elkezdődik szemlesütve bambulnak,továbbra se tudom megérteni mi jár a fejükben amikor megadják magukat, ennél még az is jobb ha az utolsó előtti lőszerig harcolnak, legalább adrenalinnal telve ereszti magába az utolsót , de így meg merengenek azon hogy hát ez olyan mint a disznóvágás....
arra gondoltam pl. a szu-25 pilótájaNo, meg Orosz is.
nem hiszem bár én is néztem de ha oroszokkal komázna inkább indokolná....Szent Györgyös öv?
Szerintem sem, de nem hagytam ki, de lehet orosz tervező műve. Mondjuk a sáv kb a duplája. Jó ruhái vannak, egyszer utána néztem mert beleolvastam egy felhánytorgatós oldal után. De azért annyira nincs elszállva. Talán a társadalmi rangjához képest még kicsit szolid is, de jó vele hergelni az eccerű embereket. Általában 100-200000 ft közti cipőkben mutatkozik nyilvánosan, szerintem diplomata , államfő , politikus szinten ez nem kirívó. A ruhák sem drágábbak, minimálisan csak.nem hiszem bár én is néztem de ha oroszokkal komázna inkább indokolná....
ezt meg honnan tudodÁltalában 100-200000 ft közti cipőkben mutatkozik nyilvánosan,