inkabb a trumpli megmutata hogy totalis idiota akarmire..
Az nem lehet, hogy ő már tudja mi lesz "holnap", te meg nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
inkabb a trumpli megmutata hogy totalis idiota akarmire..
Van egy olyan hobbim, hogy ragaszkodok a tényekhez. Fejtsd ki légy szíves hogy volt ez:
Én másképp tudom.
Van egy olyan hobbim, hogy ragaszkodok a tényekhez. Fejtsd ki légy szíves hogy volt ez:
Én másképp tudom.
De-de. Volt mikor az amcsik szétbombázták a kurdok védelmében a szír-irani-oroaz csapatokat a dél-keleti olajmezőknél. Azok a kurdoknál vannak ma is.Soha nem balheztak osze a szirek es a kurdok az olajmezok miatt??? Nem csak az ISIS-tol foglaltak el az olajmezoket (ha jol emlekszem) a kurdok.
De.Soha nem balheztak osze a szirek es a kurdok az olajmezok miatt???
Akkor emlékezz, és mond a példákat!Nem csak az ISIS-tol foglaltak el az olajmezoket (ha jol emlekszem) a kurdok.
De-de. mikor az amcsik szétbombázták a kurdok védelmében a szír-irani-oroaz csapatokat a dél-keleti olajmezőknél. Azok a kurdoknál vannak ma is.
Ott van, bombaznak a torokok ezerrel tovabb is..halottak mindenfele..
ez négy napja történt, miután az sdf már aláírta a betagozódást szíriába:
https://syria.liveuamap.com/en/2019/15-october-coalition-targeted-with-heavy-artillery-shells
azt vélelmezem, hogy azok a hírek miszerint rakka után - megfelelő emberanyag híján - az sdf már inkább helyben merített arabokat öltöztetett be ill át, és ahogy ment egyre lejjebb egyre inkább eltűnt az állományból az echte kurd, igazak lehetnek
így felmerül a kérdés hogy négy napja deir ezzornál mégis ki kért csapást azokra a kormánycsapatokra akik bepróbálkoztak
ha arról lenne szó hogy a helyi arab törzsek sdf ruhában sütögetik a pecsenyéjüket, azt értem
és azt is hogy miért tiltakoznak a kormányzati bevonulás ellen
viszont akkor felmerül a kérdés, hogy ezeket meg lehet-e győzni békésen vagy lesz ott arra még
De.
Akkor emlékezz, és mond a példákat!
Erre a tűzszünet szegésre nagyon ráfarag kardigán, ebben szinte biztos vagyok.
OK. Szóljál amikor nulla darabnál több lesz.Ha lesz idom utananezzek..
Aham...nagyon rafarag...annyira hogy folytassa tovabb is..az europaikat semmibe sem veszi mert tudja hogy rettegnek a migriktol amit utba bir inditani.. Trump elintezte a "beket" meg mar a kurdokat kopkodi, az sem fogja bantani..a ruszki meg megugysem..ott van a s400 meg stb uzlet + orul hogy balhe van a natoban..
Mike és Kardigán kézfogásakor a tvben feltünt nekem, hogy a török teljesen kész van.
Ilyenkor legalább kifelé mutatni kellene valamit. De ennek olyan volt a tekintete és a testtartása, mint egy végső stádiumú beteg a kórházban.
Messze nem tünt mentálisan ok nak.
Pedig ilyenkor kemény vezető kell.
Az kb fél éve volt de lehet hogy több.Nemcsak 4 napja. Amikor összeomlott az Isis. A fenti példám akkor történt.