Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak bejön.Nem striguláztam, de az rémlik, hogy az amcsik tették többször elhunytá, mint a többiek összességében.
https://index.hu/kulfold/2019/10/27/megoltek_az_iszlam_allam_vezetojet_usa_abu_bakr_al-baghdadi/
Mindig ezzel van a baj, ez a vége, eltelik pár év, aztán vagy összevesznek, vagy átvágják, vagy nem akar tovább hazudozni, és elkezdenek"énekelni" a hazugságokról, a jól megrendezett színházakról, az egész "casus belli"-ről... Zsinórban mentek ezek. És milyen "véletlen", az európai médiákból CSAK ezek dőltek mindenhol... Tulajdonképpen egész szíriát egy "casus belli"-nek tekinthetjük. (amit megosztottam videot abból világosan kitűnik) Rossz helyen volt, rosszkor, érdekütközés közepén, emellett még lehetett kisebb dolgokat is felróni neki. Ennyi elég is volt, hogy megpróbálják leigázni, darabokra szedni, bábkormány alá kényszeríteni, stb. Ezt talán Assad sem merte előre elképzelni, hogy ez ilyen meredek lesz.Előkerült még egy kibeszélő az OPCW-től. Ő részt vett a doumai vizsgálatban, a helyszínen.
Szerinte nem is volt klórtámadás. Propaganda volt az egész.
https://timhayward.wordpress.com/20...leblower-jonathan-steele-speaking-to-the-bbc/
Orosz nehéz technika érkezett az SAA-nak erősítésként.
https://orientalista.hu/a-sziriai-hadsereg-harckocsikat-kapott-oroszorszagbol-az-uj-offenzivahoz/
Nem tudok róla, sőt pár napja (október 22.-én) Assad Idlibi látogatásakor is feltűnt, Arra mondjuk nem emlékeztem hogy hol, de most gyorsan rákerestem. Video is van a hírhez. Még mindig a legfontosabb parancsnok....Ezen kívül erősítés érkezett Idlib déli részére, ahol a közelgő offenzívát a 25. Különleges Dandár (a korábbi Tigris Alakulatok) és a 4. Páncélos Hadosztály vezeti majd, valamint csatlakoznak hozzájuk a Köztársasági Gárda egységei.
Csak atneveztek a Tigriseket, vagy mas, a tisztikart is erinto valtozasokat is csinaltak veluk, nem tudja valaki? Meg mindig a regi a Fotigris vagy mar az is uj?
Sztem nagyon nem mindegy. A politikusok szavazatokból élnek, kell egy ilyen éles helyzetnél a közvélemény támogatása. Főleg ha egy háborúval elégetnek egy csomó pénzt és saját halottak is lehetnek.
Másrészt minimum a látszat kedvéért a nemzetközi jogot illik betartani.
Még Hitler is a német adotorony lengyel megtámadására hivatkozott a 2 vh. kitörésekor, pedig ő aztán végképp nem volt finnyás.