Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtommal a ruszkit a hivatalos legitim, Damaszkuszi kormány hívta be! Más az ha én kérem a segítséget és más az ha a nyakamra ülnek mint teszik azt az amcsik és a törökök.A törökök betörtek Szíriába és ott egy olyan betörővel találták szembe magukat aki még három másik országba is be van törve. A fura felfogásúaknak ez a mesterbetörő a jó.
Mert a háborúk egyharmada ottomán/török sikerrel zárult:
1710-11 az elbizakodott Nagy Pétert a török-oláh-svéd csapatok bekerítik Moldovában és Fekete-tenger melléki pozíciói feladására kényszerítik a békében.
1735-39 hosszú harcok után lényegében döntetlen, az oroszok nem tudják visszaszerezni a Fekete-tengeri pozícióikat.
1853-56 döntő orosz vereség a krími-háborúban.
1914-21 orosz/szovjet területveszteségek a Kaukázusban.
De 3 másik országban meg Putyin a kéretlen vendég és ő akarja ezt Erdogan szemére vetni?Tudtommal a ruszkit a hivatalos legitim, Damaszkuszi kormány hívta be! Más az ha én kérem a segítséget és más az ha a nyakamra ülnek mint teszik azt az amcsik és a törökök.
2 államnak nincs ott keresni valója, Török és az Olaj tolvaj amcsiknak. Nem kérte őket senki hogy menjenek oda nem?
A legnagyobb betörő aki a mesterek mestere az a szunykos Amcsi, most meg a nyomsokaiba akarna lépni a Bides Terek is ahogy Sárközi hívta. Csak nem megy. Szóval akkor ha én be telepszek hozzád jó gyerek leszek. Add meg a címed holnap indulok is
Nem, mert sokkal èrdekesebb az infantilis “kinek a papája erősebb” vitavalaki meg tudná mondani hogy ezeket a lassan mozgó önvédelem nélküli drónokat amiket egy mig-21-es is le tudna szedni az ötven éves rakettájával, miért nem szedi le egy szír mig-21-es?
Szerintem viszont Aszadnak bölcsebb lenne visszahúzódni a Szocsi megállapodás vonalai mögé, mert Erdogannak hamarosan lejár az erre adott határideje, utána meg lehet már nem lesz mivel visszavonulni.Ami varhato, egy latvanyos torok megtorlas, ami miatt felbolydul az alternativ media, de a hullamok ugy is elulnek.
Erdogan sakkban tartja Putyint a Boszporusszal, igy további haborus eszkalalodasra nem szamitok, a frontvonalak meg fognak merevedni.
Szerintem viszont Aszadnak bölcsebb lenne visszahúzódni a Szocsi megállapodás vonalai mögé, mert Erdogannak hamarosan lejár az erre adott határideje, utána meg lehet már nem lesz mivel visszavonulni.
Ja magyarán a pasa csak annektálja "törvényesen" Idlibet. Utána meg az Észak Szíriai régió 1/3 át. A békerendezésre hivatkozva.Szerintem viszont Aszadnak bölcsebb lenne visszahúzódni a Szocsi megállapodás vonalai mögé, mert Erdogannak hamarosan lejár az erre adott határideje, utána meg lehet már nem lesz mivel visszavonulni.
Ami varhato, egy latvanyos torok megtorlas, ami miatt felbolydul az alternativ media, de a hullamok ugy is elulnek.
Erdogan sakkban tartja Putyint a Boszporusszal, igy további haborus eszkalalodasra nem szamitok, a frontvonalak meg fognak merevedni.
Na azt lesheted, ha valaki ki akar menni az ajtón az ki isfog menni. Ha a török le zárja a Boszporuszt akkor viszont tényleg b...ja mert nagy cirkusz lenne belőle! A másik ha jól tudom az Orosz föderációnak nem egy tengeri kijárata van. És nem egy hadi kikötője.Ami varhato, egy latvanyos torok megtorlas, ami miatt felbolydul az alternativ media, de a hullamok ugy is elulnek.
Nem akarja annektálni csak megszállja. Elsősorban azért, hogy az ott lévő 3 millió civil és 30 ezer terrorista ott maradjon. Aztán küldene hozzájuk még 4 milliót. Aztán visszaadná Aszadnak ha képes lenne civilizáltan visszavenni és nem úgy mint egy barbár.Ja magyarán a pasa csak annektálja "törvényesen" Idlibet. Utána meg az Észak Szíriai régió 1/3 át. A békerendezésre hivatkozva.
Hülye lenne a saját földjéről le mondani és meghúzni magát! Ami a Szíreké azt jogosan követeli és harcol érte. Jah és nem pofátlankodnak a ruszkik sehol UlimulimSzerintem viszont Aszadnak bölcsebb lenne visszahúzódni a Szocsi megállapodás vonalai mögé, mert Erdogannak hamarosan lejár az erre adott határideje, utána meg lehet már nem lesz mivel visszavonulni.
Ott a kézcsókSztem ma Putyint senki semmivel sem tudja sakkban tartani. Erdogan már békülne, ha szerencséje van Putyin rábólint, és elfogadja a kézcsókot...
Szerinted vissza adná? Azt mondod oda akarta rakni a migriket. Nos a 2 millió migriből semmit nem rakot oda, sőt még több elmebajos lázadót rakott oda.Nem akarja annektálni csak megszállja. Elsősorban azért, hogy az ott lévő 3 millió civil és 30 ezer terrorista ott maradjon. Aztán küldene hozzájuk még 4 milliót. Aztán visszaadná Aszadnak ha képes lenne civilizáltan visszavenni és nem úgy mint egy barbár.