Logikus lépés, ahogy az USA isAkkor Izrael a kurdokat támogatja...
Vagy a kurdokkal is bajunk van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Logikus lépés, ahogy az USA isAkkor Izrael a kurdokat támogatja...
De ez nem olyan, hogy majd nem örülsz nekik, és akkor inkább demokraták jönnek, és hozzák a rózsaszín unikornisokat meg a genderbudit. Asszad vagy lefejezők, ez az ottani realitás, ahogy ezt több évtized tapasztalata mutatja. Ha Asszad bukásának örülsz, azzal az iszlamistáknak örülsz.1. nem fogod fel, hogy attól hogy valaki örül Assad bukásának, még nem örül az iszlamistáknak,
vagy nincs tisztában vele, hogy ez mekkora probléma
2.Oo nem játszott sehogy. mindenki tudja, hogy azért nem tettek semmit, mert nem voltak rá képesek.
És nem azért mert a tévedhetetlen Putin így tervezte.
Bocs de ez egy nagy bullshit. A Golán Fennsíkot is azért szállta meg Izrael anno, hogy a határait biztosítsa. Aztán most eltelt pár évtized, Nethanjau kijelenti, hogy a Golán az Izraeli állam szerves részét képezi, és most akkor ismét kitoljuk a határainkat amit pár évtizede már kitoltunk, hogy biztosítsuk a régi - új határt. De ők nem akarnak beleavatkozni a konfliktusba. (de állal előre totálisan beletenyereltek). Most már csak az a kérdés, hogy kit néznek hülyének? Az ENSZ-t, Szíria maradékát, vagy úgy az egész világot? Azért a hülyeségnek is van határa már elnézést.Izrael levele az ENSZ-nek:
Konkrét és ideiglenes intézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk a polgárainkat érő fenyegetést,
különösen a Golán-fennsíkon.
Izraelnek nincs szándéka beavatkozni a szíriai erők közötti konfliktusba, célunk a biztonságunk biztosítása.
ez a buffer valami szó mágia. én meg szultán vagyok. miért kell hülyének nézni mindenkit? igy jobb?lényegtelen. Nem jelentős területekről van szó és nem gyűjtögetési céllal, hanem
buffer létrehozása, hogy a lefejezősök ne kellemetlenkedhessenek pár hét múlva
Te így gondolod, én meg úgy, hogy IL-nek elemi érdeke volt Assad eltakarítása.De ez nem olyan, hogy majd nem örülsz nekik, és akkor inkább demokraták jönnek, és hozzák a rózsaszín unikornisokat meg a genderbudit. Asszad vagy lefejezők, ez az ottani realitás, ahogy ezt több évtized tapasztalata mutatja. Ha Asszad bukásának örülsz, azzal az iszlamistáknak örülsz.
Figyu, már nem kell mosdatni Assadot, már vége van a csávónak.Szerinted itt senki nem képes utánanézni hogy kiket tartottak fogva vagy nem fogják fel az emberek hogy akármelyik arab vagy izraeli börtönben meglehetne ugyenezt csinálni rákos stb halottakról?
Iszlám állam hívőket https://x.com/LogKa11/status/1866288152983343566 meg olyanokat akik ilyeneket csinálnak https://x.com/WarMonitors/status/1866487015174221865
Felfogod egyáltalán hogy azoknak a propagandáját öklendezed vissza akik éppen izrael/USA kedvenceit mészárolják kórházakban meg az utcán? https://t.me/operasyonhaber/37946
Meglátjuk.Bocs de ez egy nagy bullshit. A Golán Fennsíkot is azért szállta meg Izrael anno, hogy a határait biztosítsa. Aztán most eltelt pár évtized, Nethanjau kijelenti, hogy a Golán az Izraeli állam szerves részét képezi, és most akkor ismét kitoljuk a határainkat amit pár évtizede már kitoltunk, hogy biztosítsuk a régi - új határt. De ők nem akarnak beleavatkozni a konfliktusba. (de állal előre totálisan beletenyereltek). Most már csak az a kérdés, hogy kit néznek hülyének? Az ENSZ-t, Szíria maradékát, vagy úgy az egész világot? Azért a hülyeségnek is van határa már elnézést.
Nekem nincs amíg otthon robbantgatnak...de a törököknek van...Logikus lépés, ahogy az USA is
Vagy a kurdokkal is bajunk van?
annyira örülök hogy ilyen jó stratégiai érzéketek van. eddig volt Gáza "langyvíz", meg libanon szintén. szíria meg csendben tűrt.Te így gondolod, én meg úgy, hogy IL-nek elemi érdeke volt Assad eltakarítása.
Elejét véve a további iráni mókának. Legyenek azok fegyverszállítások vagy drón berepülések.
Ettől még marhára nem jó ha a lefejezősök jönnek utána.
Ezért is kell a buffer, amíg nem konszolidálódik a helyzet.
Akár egy, akár 5 év múlva.
Ezeket én jelen helyzetben el tudom fogadni, nem vagyok álszent, egy országnak meggyengült a régi ellensége, újraszerveződés alatt kihagyni egy ilyen zavarosban halászást nem csak bűn, ehyenesen hiba lenne. Akik jönnek most, a HTS is fognak még problémát okozni szinte biztosan. Magaslatokra bementek, amit értek ex szír hadianyagot szétlőtök, értem. Én is ezt tenném. Csak azok a kurva telepek ne lennének nemzetközileg vitatott területen, meg vigyáznátok a civilekre, nem is utálná annyira a világ Izraelt. De ezek mellett hogy vannak, mikor te kritizálni mered az oroszokat, az úgy azért erős kontrasztot mutat !Te így gondolod, én meg úgy, hogy IL-nek elemi érdeke volt Assad eltakarítása.
Elejét véve a további iráni mókának. Legyenek azok fegyverszállítások vagy drón berepülések.
Ettől még marhára nem jó ha a lefejezősök jönnek utána.
Ezért is kell a buffer, amíg nem konszolidálódik a helyzet.
Akár egy, akár 5 év múlva.
figyu, számoljál:annyira örülök hogy ilyen jó stratégiai érzéketek van. eddig volt Gáza "langyvíz", meg libanon szintén. szíria meg csendben tűrt.
most lesz pluszban egy teljes sziriai határ szakasz ádáz teroristákkal. Katonátok több nem lesz inkább kevesebb ellenségetek meg rengeteg.
Donald se mindenható. neki se lesz sok oda adható.
szőr kezdjél edzeni neked is be kell szállni nem csak szó csatázni.
Irán atomhatalom lesz rövidesen.
Válaszolhatnék rá, hogy én hogyan gondolom, de tökéletesen parttalan vitát eredményezne. Megint.Ezeket én jelen helyzetben el tudom fogadni, nem vagyok álszent, egy országnak meggyengült a régi ellensége, újraszerveződés alatt kihagyni egy ilyen zavarosban halászást nem csak bűn, ehyenesen hiba lenne. Akik jönnek most, a HTS is fognak még problémát okozni szinte biztosan. Magaslatokra bementek, amit értek ex szír hadianyagot szétlőtök, értem. Én is ezt tenném. Csak azok a kurva telepek ne lennének nemzetközileg vitatott területen, meg vigyáznátok a civilekre, nem is utálná annyira a világ Izraelt. De ezek mellett hogy vannak, mikor te kritizálni mered az oroszokat, az úgy azért erős kontrasztot mutat !
Gyűjtitek a barátokat, de eddig ez a kör a tiétek, vitán felül.figyu, számoljál:
Hamas: pipa
Gáza: pipa
Hezbollah: pipa
Libanon: pipa
Szíria: pipa
Irán: kapott némi jelzést, azóta kicsit csendben van
Hány évtizede ment a próbálkozás, a nem visszük végig a háborúkat, mert majd a nemzetközi szerződések,Gyűjtitek a barátokat, de eddig ez a kör a tiétek, vitán felül.
Olyan jól ment és megy, ez egy nagy sorozat jelenleg. Azt kéne végiggondolni, hogy vajon a megbékélést elhozza e?
Amíg marad sok millió titeket gyűrűbe fogó és gyűlölő arab, nem cserélnék senkivel Izraelben.
Már pedig maradt, nem is kevés. Aki egy új jövőbeni nagy barátotok lehet, az pont a harmatgyenge Törökország.
Legyen így, megnéznék egy emberjogi aktivista Hippi ex ISISes HTS-est, ahogy sírdogál a bolygó felmelegedése miatt.Válaszolhatnék rá, hogy én hogyan gondolom, de tökéletesen parttalan vitát eredményezne. Megint.
Aztán azoktól, akik teljesen orosz áhitatban vannak megkapnám, amit ők is csinálnak: részrehajlók.
Bővebben jelenleg amúgy is tök fölösleges még Szíriát elemezni, amikor túl sok még a változó és
naponta alakulnak máshogy a dolgok.
Meglátjuk mire fut ki.
Még a végén lehet, hogy -mivel konszenzus kell valamennyire, hogy az országot kormányozzák, nem
lehet full lefejezősbe tolni- megcukisodtak és tök jó kimenetele lesz a váltásnak