[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nekem olyan benyomásom van, hogy a Kuznyecov érkezéséhez néhányan olyan célokat és folyamatokat kapcsolnak ami kizárólag a vágyaikat tükrözi.
Ilyeneket senki sem mondott, állított, jelentett be.

Célszerűbb lenne talán egy konkrét összehasonlítás, hogy miben és mennyivel nő(tt) ezzel az orosz kapacitás, és inkább ehhez viszonyítani az elvárásokat.
Teljesen igazad van. A Kuznyecov egy hordozó és ennek megfelelően kell használni. Ha az Oroszok a légi fölényüket akarnák kizárólag növelni azt megtehették volna egyszerűbben is. Mindenki találja ki magában, h mit szokott csinálni egy anyahajó.

Tesó 16 amcsi különleges az nagyon is nagy veszteség. Te és 15 spanod, nem nagy veszteség sem katonailag, sem sehogy. Abba gondolj bele, hogy mire kiképzik őket különlegesnek, több millió dollárt költenek el rájuk. Sarkított példa, de a fél iraki haderő nem ér ennyit. És már észrevettem, hogy a gondolkodással hadilábon állsz, de próbálj belegondolni abba is, hogy 3 perce kezdődött a mosuli meccs és több mint egy focicsapat amcsi halott.

Nem különlegesek haltak meg, legalábbis erre nem láttam utalást. Csak arról volt szó, hogy nem gépesített amerikai nehézgyalogság harcol ott.

Ha az orosz hatékonyságnak margójára szeretnél írni,javaslom nézd meg a beavatkozásuk előtti és a mai térképet.Ugyanezt Nyugati (több nagy és középhatalom:közte az usa).Abszolút nem akarok senki pártjára állni,de amit csinálnak most az jó.Civilek halnak meg?Baz*meg háborús területen lézengenek,miközben menekülő folyosókat kapnak.Amint eltalálnak egy régi óvodát vagy kórházat,ami tele van terroristákkal,az egész média őket ócsárolja.A nép meg beveszi,másnap meg sírnak hogy itt robbantottak meg ott lőttek agyon x embert...

Megnéztem, feljebb össze is van hasonlítva, hogy semmi lényegi különbség nincs.

Teljesen igazad van. A Kuznyecov egy hordozó és ennek megfelelően kell használni. Ha az Oroszok a légi fölényüket akarnák kizárólag növelni azt megtehették volna egyszerűbben is. Mindenki találja ki magában, h mit szokott csinálni egy anyahajó.
Főleg, hogy 3/4részt üresen jött.

Nem különlegesek haltak meg, legalábbis erre nem láttam utalást. Csak arról volt szó, hogy nem gépesített amerikai nehézgyalogság harcol ott.

idezet a cikkbol: "For instance, two special forces members died in the airstrike delivered at Mosul’s outskirts by B-52H US aircraft,"

Tehat special forces, azaz kulonleges erok katonai. Ezenkivul meg meg van 27 sebesult is, az is nagy szam.

SAA. bevette a Hikmah iskolát és környékét folyik az offenzíva tovább.
Cw0-KtdWgAA5RdU.jpg

A 1070.

Tesó 16 amcsi különleges az nagyon is nagy veszteség. Te és 15 spanod, nem nagy veszteség sem katonailag, sem sehogy. Abba gondolj bele, hogy mire kiképzik őket különlegesnek, több millió dollárt költenek el rájuk. Sarkított példa, de a fél iraki haderő nem ér ennyit. És már észrevettem, hogy a gondolkodással hadilábon állsz, de próbálj belegondolni abba is, hogy 3 perce kezdődött a mosuli meccs és több mint egy focicsapat amcsi halott.
Hány Special Forces ezrede is van az US ARMY-nak...?