[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Folytatódik a kempingelés

C7xE44iXUAEdV0G.jpg
C7xE5XYWsAEXNoJ.jpg

Kik lőttek kikre?

Eszem megáll, ott van 5-6 jármű és egy harckocsi, erre belelőnek a tömeg közepébe.

videó:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Halál komolyan mondom, hogy ahogy nézem ezeket a videókat néha néha, hogy mit művelnek, pl. a dzsemborit tartók is, meg akik ATGM -el telibevernek élőerőt mikor ott vannak a legit célpontok azoktól karnyújtásnyira, egyre többször fut át rajtam az, hogy Izrael csak azért tud még mindig létezni, mert arab és nem ázsiai szomszédjai vannak. Ezek az arabok oda vissza értékelhetetlenek katonai szemmel nézve.

Halál komolyan mondom, hogy ahogy nézem ezeket a videókat néha néha, hogy mit művelnek, pl. a dzsemborit tartók is, meg akik ATGM -el telibevernek élőerőt mikor ott vannak a legit célpontok azoktól karnyújtásnyira, egyre többször fut át rajtam az, hogy Izrael csak azért tud még mindig létezni, mert arab és nem ázsiai szomszédjai vannak. Ezek az arabok oda vissza értékelhetetlenek katonai szemmel nézve.
Ez a rakéta kiütött vagy 15 embert alsó hangon. Kezelő nélkül nem fog harcolni a "legit célpont". Még az is lehet, hogy dupláztak, ha lesz új videó kiderül.

• Tetszik
Reactions: gioo
Kb 8-at biztosan kiütött De annyi eszük lehetne hogy a kempingezést épületbe vagy olyan helyen tartják ahol szemmel tartják a tájat.:confused:

• Tetszik
Reactions: meister
Kb 8-at biztosan kiütött De annyi eszük lehetne hogy a kempingezést épületbe vagy olyan helyen tartják ahol szemmel tartják a tájat.:confused:

Mikor egy ilyen szintű eligazítás van, illene a biztosításról gondoskodni, vagy takarásban csinálni, igen. Ezzel ha 1x történik azt mondja az ember hogy enyje, de ilyet csinálnak elég rendszeresen.

ATGM-et nem élőerő ellen kell használni, mert nem hatékony, elvakult hülyének kell lenni ahhoz, hogy ilyen a kezelt fegyverrendszernek való célpontsűrűség mellett élőerőre vezesd rá a rakétát szánt szándékkal.

Ez a rakéta kiütött vagy 15 embert alsó hangon. Kezelő nélkül nem fog harcolni a "legit célpont". Még az is lehet, hogy dupláztak, ha lesz új videó kiderül.

Egész jól becsültél, 5 halottat és 9 sebesültet írnak.

Egész jól becsültél, 5 halottat és 9 sebesültet írnak.

Ezt akkor benéztem, ezek szerint nagyon sűrűn álltak egymás mellett. Azt tartom ezek után is, hogy NEM erre van az ATGM, s még ha tényleg kapnak a gazdag testvéreiktől szakajtószám TOW-ot, akkor is hiányozni fog ez nekik nemsokára egy páncélos ék által végrahajtott támadásánál. Ezek arra használják az irányított ATGM-et, amire az aknavető való...

Nézzük a dolog jó oldalát...
Ralph Waldo Emerson amerikai filozófus mondta hogy "a háború pallérozza az elmét, tettre hívja az akaratot, tökéletesíti a test felépítését és a döntő percben gyors és szoros ütközetben méretik meg ember ember ellen..." (War educates the senses, calls into action the will, perfects the physical constitution, brings men into such swift and close collision in critical moments that man measures man)
Az ilyen események csak felgyorsítják az evolúciót az által hogy a gyengék, a buták és a korábbi kudarcaikból tanulni képtelen egyedek génjeit kirostálja, ami által az életben maradt életképesebb egyedek nagyobb eséllyel fognak szaporodni.

tulajdonképpen amíg kézifegyverekkel vívták a csatákat tömeghadseregek, vagy netán 20 az 1 ellen kellett könnyűlovasoknak végezni a páncélos lovagokkal, addig mentek valamire az arabok és perzsák, de nekem is az a gyanúm, hogy a modern harcászat győzedelmes képviseletére genetikailag képtelenek, akármilyen mennyiségű és minőségű 20.-21. századi lőfegyvert, vagy ht-t kapnak a seggük alá - lásd még '48 után az összes nagyobb konfliktus arrafelé. kurvára nem értem, nostradamus hogyan a picsába gondolta, hogy a III. antikrisztus az általa hitt keletről jön, amikor inkább távol-keleti lesz, bár még ugye a kínaiak sem mérették meg magukat nyugati hatalom ellen...

• Tetszik
Reactions: gacsat and gioo
jönnek a tinilányok, retteghetnek a kecskepásztorok

• Tetszik
Reactions: fishbed