Sőt , nem csak az embert is kitörölik a földi létből, mondjuk beleset éri, ebéd közben elvágja a torkát a késével vagy kábítószert túladagolja vagy küldetés közben hősi halott lesz , remélem logikus.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha ez így lenne, akkor itt mi semmiről sem tudnánk és max arról beszélgetnénk, ki kapja az arany-málna díjat idén, hisz a gépeink jenki felügyelet alatt állnak.Elnézést a hibás begépelésért, be hiányzik a javítási lehetőség, sajnos.
Hibini ez egy hegylánc Oroszország európai részén éjszakon, nem messze Murmanszk kikötőtől.Elvileg a "Khibny" fantázianévre hallgató zavaró rendszert nem kompatibilis a Szu-24-el. (elvileg!!) Én azt gondolom,hogy valahol a kettő közt van az igazság.Túlzó ,hogy ilyen szinten kiütnének egy rombolót viszont,hogy komolyan zavarnák főleg a felderítési rendszereit az simán el tudom képzelni.Egyébként mi van akkor ha a bombázók csak tesztelni mentek és nem is azokról ment maga a zavarás.Magyarán zavartak más honnan pl. felszíni hajóról a repülők pedig ahhoz kellettek,hogy az amik gyakorlatilag tapasztalják,hogy látjátok mi ilyet is tudunk üzenet átmenjen nekik.
Alapvetően ,és ez már a hideg háborúban is így volt ,direkt szivárogtattak ki egymásnak dolgokat pont az egyensúly és így a béke megőrzése érdekében.
off. vége.
Szia, Dima!Hibini ez egy hegylánc Oroszország európai részén éjszakon, nem messze Murmanszk kikötőtől.
Szívesen!Szia, Dima!
Köszönöm, ugyanezt írtam én is.
Akkor mégsem tévedtem el a memóriámban.
Inkább ezt nézd:http://syria.liveuamap.com/
valamiről lemaradtam
volt manbijtól nyugatra a kurd-török terület határán egy saa pufferzóna
mikor tűnt az el?
és azt írják hogy afrint is lövik a törökök
ott meg ruszki bázis volt még pár hónapja
azok is elmentek?
A bejegyzés szerkesztésének lehetősége valóban jó lenne.Elnézést a hibás begépelésért, be hiányzik a javítási lehetőség, sajnos.
Én is szeretlek de félretéve a magánéletünketSzeretlek Gioo, de most nem értek veled egyet.
Rögtön az első mondatban rendszertani hibát találok.
Azt mondod, elvileg .....
Milyen elvileg?
Akik ismerik a 24-esek mai kapacitásait, azok az oroszok közül azok a kik a legújabb módosításokat végrehajtották, karbantartják, repülik azt a gépet, amivel történt az eset. Azt ugyanis már itt a többség tudja, hogy a rendszerátalakítások nem egyszerre, hanem csaparegységenként történnek.
A Khibinivel kapcsolatosan ugyanúgy kötekednék az elvileg szó okán.
Ma mi laikusok annyit tudunk a Khibini-ről, hogy vagy valami, vagy megy valahova.
A tájékozottabbak még azt is tudják, hogy a név eredeti gazdája egy röghegységi csúcs a Kola-félszigeten, mely -ha jól emlékszem- a földtörténeti középkorban több száz éven át tartó lávakiömlés maradványa.
Így izgatottan várom az adatokat, miért nem kompatibilis, hol vannak a konzol és pilon eltérések, a jel és energiai átviteli eltérések, a parancsközlő rendszerben az illesztési akadályok.
Válaszodat előre is köszönöm.
Egyre durvább a helyzet több török felderítő gép is berepült.Komoly török csapat összevonások is vannak.Akár holnap megindulhat a szárazföldi támadás.Török tüzérség lövi: Tall Rifaat, Sheikh Issa és Harbul.