[BIZTPOL] Szíriai helyzet

DE3urfrXkAAOX_6.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Van egy megállapodás Assadék és az iszlamisták között, Idlib keleti és déli területei áramot kapnak Hamaból, viszonzásként Aleppo is kap áramot.
Az idlibi lakosság viszont gyakran szív, mivel ez a mennyiség nem elég a teljes ellátáshoz. Egyes helyeken lokális generátorokból is termelnek áramot, amik szintén a hálózatra termelnek.
A jobb elosztáshoz egységesen irányított hálózat kellene, de az nincs a Hayat Tahrir al-Sham és a Ahrar al-Sham ellentétei miatt.
https://english.enabbaladi.net/arch...yat-tahrir-al-sham-ahrar-al-sham-cutting-off/

Faylaq Al-Rahman, Ain Terma, Fagot, T-72.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nógrád, Borsod, Szatmár tele van ilyenekkel. 10k-ért komplett kezelést kapsz. :)

Borsodi vagyok. :) Szóval... De nekem a némi külső hasonlóság ellenére valahogy mégis másnak tűnik egy olyan valaki, aki nem fosztogat, hanem cselekszik.

Nem, ők sem szalonképesek. Ugyanolyan szar muszlim horda mint a többi, csak jelenleg teszik a szépet.

Szíria 85 százaléka az... (Asszadék bandája is!) Ha nagyon kritikusak akarunk lenni. Én amúgy pont nem bírom a muszlimokat. Egyébként a kurdok egy jelentős része nem muszlim. A többiek főképp szunniták, amennyire tudom... De Szíriában ők, meg Asszadék szalonképesek a nagyobb közösségek közül. Vagy jöhet az atom. Nos?

Nemcsakhogy muszlimok, de keresztény gyilkolásban világelsők voltak. Most ránk vannak szorulva és teszik a szépfiút.

Sukanah bevetelenek es Deir Ezzor felszabaditasanka a kulcsa a rajzon bekeritett terulet (szinte atjarhatatlan hegyseg) bevetele. Az eddigi probalkozasok Sukanah bevetelere azert buktak el, mert nem volt meg ez a strategiai pont, a hegyseg mellett probaltak eddig elmenni. Sok katona es kivalo tiszt veszett oda a harcokban. Most a Tigrisek erre oszpontositjak figyelmuket, ha elfoglaljak ezt a Shukanan - Seik Hilal - Uqvayribat ut mellett fekvo teruletet, akkor megvan a hadmuvelet kulcslepese: ezzel elvagjak az ISIS egyetlen utanpotlas utvonalat Uqvayribat fele, be tudjak loni Shukanahot es kornyeket ami magaval hozza a kornyek elestet es felszabaditasat.

DE6RrBzXUAAwOTg.jpg