[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy új IÁ propagandavideo, aki szeret okádni, köpködni, rosszul lenni, annak ajánlom. A többieknek nem.

Ez már 21 +

Vagy Assad megint vegyi fegyvert vet be, és bevonulnak a nato erők,élükön a román különleges erőkkel.

Még medúszták eddig ezek a görények? Nyilván nem az elsó harcsorokban szorgoskodtak, hanam valahoeg magukat. Aki szántszándékkal gyerekkorűt kivégez, az számomra méltatlan az ember névre. Ezek szadisták gyülekezete, nem a genfi konvenció alá eső katonai alakulat. Nekem két gyerekem van, tudom gyengék, sérülékenyek, kihasználhatók, de ezek a szemetek nem riadnak vissza a gyerekgyilkosságoktól sem.. Hágai eljárást ellenük!!!

Balra Aleppo, jobbra Afrin
DUcd-xoUMAIY6x9.jpg

Erdogan az Afrin melletti Hatay-ban lévő parancsnokságon
800.jpeg

HTS főnök Jolani Idlibben
DUd8f0jX4AAbzc5.jpg

Még medúszták eddig ezek a görények? Nyilván nem az elsó harcsorokban szorgoskodtak, hanam valahoeg magukat. Aki szántszándékkal gyerekkorűt kivégez, az számomra méltatlan az ember névre. Ezek szadisták gyülekezete, nem a genfi konvenció alá eső katonai alakulat. Nekem két gyerekem van, tudom gyengék, sérülékenyek, kihasználhatók, de ezek a szemetek nem riadnak vissza a gyerekgyilkosságoktól sem.. Hágai eljárást ellenük!!!

Ma az SAA. kivonult Abu-Duhur településről.Keletről és nyugatról is karolják a szírek.Egyenlőre nemvilágos az ok. voltak folyamatos harcok a településen belül sose volt 100%-ban szír kézen.De nem volt különösebb terrorista támadás a mai napon.

Ma az SAA. kivonult Abu-Duhur településről.Keletről és nyugatról is karolják a szírek.Egyenlőre nemvilágos az ok. voltak folyamatos harcok a településen belül sose volt 100%-ban szír kézen.De nem volt különösebb terrorista támadás a mai napon.

Jönnek az oroszok, takarítani:
- erődemonstráció,
- fegyverteszt
- ...(???) .

Most akkor mi van ?

Az IÁ Al-Busayrah-nál átkelt az Eufráteszen és a nyugati oldalon SAA állásokat támadott (lehet, hogy sok volt nekik amit tegnap a túloldalon a koalíciós légierőtől kaptak)
14705b3aecd38254b08a4.jpg

HTS elleni tüntetés Idlibben, egy HTS által megölt személy temetésén.