Megjelent egy kereszt az oldalán. Ez egy isteni jel!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megjelent egy kereszt az oldalán. Ez egy isteni jel!
Mit keres még ott egy család? Az kinek a hibája?Nem de őt nem érdekli,hogyha átlő a falon akkor veled együtt eltalál egy fél családot...
Mert ez a baj ezzel a falon átlövök dologgal:
nem tudod,hogy kit lősz még agyon az ellenségen kívül.
Az öreg Vlad ilyenekből több mint 20000-et húzott karóba néha.Egy török légiós Aselsan Piton thermal camera-val.
Nem voltak jó reklám a Rheinmetallnak, valamit tenni kellett mielőtt több filmecske szivárog ki.Úgy tűnik a törökök M60-ra cserélik a Leo-kat Afrinban.
Azt olvastam korábban, hogy német tankokat azzal a feltétellel kapták - annak idején - hogy csak az országon belül, csak védelemre. Ezt itt nyilvánvalóan felrúgták, de lehet hogy voltak még nyomós érvek a színfalak mögött a másik oldalról is.
Mit keres még ott egy család? Az kinek a hibája?
Az a maszk mitől véd? Hőkamera?Török sniper Afrinban :
Az a maszk mitől véd? Hőkamera?
Egymás ellen se küldik el a népet, nem a hitetlenek jövetelekor. De erről ki tehet? Szíria + az EU elég nagy.....
Abduléknak nem szokása elküldeni a helyieket, hogy na emberek,most mindenki menjen ki a mezőre a városból, mert jönnek a mocskos hitetlenek, akikkel harcolni fogunk, és nem akarjuk hogy bajotok essen
ld még városi harc
Valami ilyesmire asszociálok én is, teljesen nem szünteti meg, de esetleg csökkenti a kipárolgást valamivel. Ha elég kis célt mutat magából még feltűnő se lesz így hogy az arcát lefedi, úgyis az lóg ki folyton mert célozni,figyelni muszáj.inkább a hideg... február++ hegyek ++ a kilégzéskor nem látszik a párafelhő...
van egy hasonló cuccom itthon, valami japán anyag, bicajozáskor használom télen, mert nem fagy rá a lélegzet.
Csak a személyazonosságát takarja semmi mást.Valami ilyesmire asszociálok én is, teljesen nem szünteti meg, de esetleg csökkenti a kipárolgást valamivel. Ha elég kis célt mutat magából még feltűnő se lesz így hogy az arcát lefedi, úgyis az lóg ki folyton mert célozni,figyelni muszáj.
Egymás ellen se küldik el a népet, nem a hitetlenek jövetelekor. De erről ki tehet? Szíria + az EU elég nagy.
Az arc virít a legjobban ő ilyen "kendőt" vett más másmilyent vesz van aki meg bekeni ennyi az egész.Az egész teste virít egy hőkamerába tök mindegy az arca.Valami ilyesmire asszociálok én is, teljesen nem szünteti meg, de esetleg csökkenti a kipárolgást valamivel. Ha elég kis célt mutat magából még feltűnő se lesz így hogy az arcát lefedi, úgyis az lóg ki folyton mert célozni,figyelni muszáj.
A Leo. úgy fest leszerepelt az első igazi megmérettetésén. Tudom tudom a törökök a baj..... szólok,hogy egy NATO. haderő ám az!Nem voltak jó reklám a Rheinmetallnak, valamit tenni kellett mielőtt több filmecske szivárog ki.
Mert ez ott érdekel is bárkit?Nem de őt nem érdekli,hogyha átlő a falon akkor veled együtt eltalál egy fél családot...
Mert ez a baj ezzel a falon átlövök dologgal:
nem tudod,hogy kit lősz még agyon az ellenségen kívül.
SőtA Leo. úgy fest leszerepelt az első igazi megmérettetésén. Tudom tudom a törökök a baj..... szólok,hogy egy NATO. haderő ám az!
Sőt, a 2. legnagyobb.A Leo. úgy fest leszerepelt az első igazi megmérettetésén. Tudom tudom a törökök a baj..... szólok,hogy egy NATO. haderő ám az!