[BIZTPOL] Szíriai helyzet

VpyMdBk4wm8.jpg
4nTcSCuXMTo.jpg
2DiR3PGa6M4.jpg

• Tetszik
Reactions: jimkirk and fishbed
Állítólag jól haladnak a szír-SDF tárgyalások. Főbb témák:
- az Öcalan reklámok és a kurd zászlók visszavonása,
- az SDF katonai szárny beépül az SAA-ba,
- az olajmezők és a határátkelők a kormányerők kezén lesznek,
- az SAA toborozhat az SDF ellenőrzésű területeken,
- az SDF-ben harcolók idejét elismerik fegyveres szolgálatnak,
- az olajminiszter kurd lesz,
- a kurdot elismerik hivatalos nyelvként.

Nyilván beleszól majd ebbe a rövidesen tartandó orosz-amerikai csúcs.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Izraeli erősítés a Golanon.

• Tetszik
Reactions: gacsat
ami fejre allt azt biztos nem kilottek.. (ilyet 2.vh-s foton lattam csak akkor jagdpanthert boritott fel mellette becsapodo amerikai bomba)

ami fejre allt azt biztos nem kilottek.. (ilyet 2.vh-s foton lattam csak akkor jagdpanthert boritott fel mellette becsapodo amerikai bomba)
Szerintem sem lőtték ki a fejen állót, egyszerűen beleborult az árokba...
A hátsó harckocsi csöve jobbra áll. Az első tank csöve meg balra áll, valószínűleg a szokásos felállás lehetett. Az úton haladtak az elől haladó a bal oldalt fedezte a hátul haladó a jobb oldalt. Egyszer csak kilőtték a hátulsó tankot (füstöl), ott az út még nagyjából egy vonalban volt földekkel. Az elől haladó tankban bepánikolhattak és ki akartak törni jobbra az útról. A vezető vagy nem vette észre, hogy megváltozott a szintkülönbség vagy nem foglalkozott vele. Bele is borultak az árokba (nem füstöl)...Ha túlélték a borulást és ott ki lehet mászni ahol a vezető ki dugja a fejét akkor talán megúszhatták.

Szerintem sem lőtték ki a fejen állót, egyszerűen beleborult az árokba...
A hátsó harckocsi csöve jobbra áll. Az első tank csöve meg balra áll, valószínűleg a szokásos felállás lehetett. Az úton haladtak az elől haladó a bal oldalt fedezte a hátul haladó a jobb oldalt. Egyszer csak kilőtték a hátulsó tankot (füstöl), ott az út még nagyjából egy vonalban volt földekkel. Az elől haladó tankban bepánikolhattak és ki akartak törni jobbra az útról. A vezető vagy nem vette észre, hogy megváltozott a szintkülönbség vagy nem foglalkozott vele. Bele is borultak az árokba (nem füstöl)...Ha túlélték a borulást és ott ki lehet mászni ahol a vezető ki dugja a fejét akkor talán megúszhatták.
Nem az úton haladtak, az út fele mentek az elsőt kilőtték a másik meg beleborult az útba.
Jobbegér képre/mentés másként/ok megnyitod kinagyítod s tisztán látni a nyomokat.

Nem az úton haladtak, az út fele mentek az elsőt kilőtték a másik meg beleborult az útba.
Jobbegér képre/mentés másként/ok megnyitod kinagyítod s tisztán látni a nyomokat.
Igazad van, így történt.:oops:
Nem néztem a nyomokat és most így jobban megnézve a képet a felborult harckocsi tornyának is a hátulja látszik.
Azért elég nagy kapkodás lehetett lett ott, ha a vezető nem látta/vette figyelembe, hogy az út ott milyen mélyen fut...mekkorát röhöghettek a támadók.
Viszont a harckocsi talán még menthető.

Igazad van, így történt.:oops:
Nem néztem a nyomokat és most így jobban megnézve a képet a felborult harckocsi tornyának is a hátulja látszik.
Azért elég nagy kapkodás lehetett lett ott, ha a vezető nem látta/vette figyelembe, hogy az út ott milyen mélyen fut...mekkorát röhöghettek a támadók.
Viszont a harckocsi talán még menthető.

Ha jól megnézitek a képet a friss lánctalp nyomok szerint a kép alja felől érkeztek így 2 lehetséges eset történhetett,

Első: előbb történt a balfaszság és lehajtottak a szakadékba, az után lőtték ki a másikat.

Második: Gyorsan haladtak, kilőtték az előtte haladót, ők meg megpróbálták kikerülni, csak rossz oldalát választották és ezért beleestek a gödörbe.

• Tetszik
Reactions: Loken