[BIZTPOL] Szíriai helyzet

DhsPl4DXcAAhM3e.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: gioo and fishbed
Azért linkelem ide, mert a hasamat fogtam ettől a cikktől, gondoltam más is megérdemli. Annyira jó látni becsukott szemmel a nyolc terroristát, akik egy szál kutyával birkóznak halott bajtársuk felett, miközben a háttérben a fél angol hadsereg mögött porzik az út...:D:D:D

949IMG_20180710_165156.jpg

Azért linkelem ide, mert a hasamat fogtam ettől a cikktől, gondoltam más is megérdemli. Annyira jó látni becsukott szemmel a nyolc terroristát, akik egy szál kutyával birkóznak halott bajtársuk felett, miközben a háttérben a fél angol hadsereg mögött porzik az út...:D:D:D

Errol mindenkepp ez jut eszembe: :D:D:D

Ez tenyleg nem semmi./de az is tetszik hogy kutyus.../embert olt tobbre ratamadott de kutyus.../ kutyas hadosztalyt de azonnal :hadonaszos: /tuti no irta a cikket./

• Tetszik
Reactions: szegcsab

Zseniális :) A dzsihadisták megszívták, hogy nem hordanak magukkal szalámit, nem tudták lekenyerezni a jámbor ebet :D

• Tetszik
Reactions: jani22 and szegcsab
German news: parliament lawyer experts: Russia act acc. int. law, US not.

Link: http://www.tagesschau.de/inland/syrien-voelkerrecht-103.html. (translate.google.com translate German quite well to English)

Short summary: opposition member of the German parliament, Mr. Alexander Neu, asked the German parliament lawyer experts group (wissenschaftliche Dienst des Bundestages), to write a expertise about the action of foreign actors in Syria, particular the US and Russia.

The result of the report: The Russian presence in Syria, and there action, are in line with the international law. The presence of the US and there allied are a violation of the international law, particular violate the "prohibition of violence rule of the United Nations".

Nothing new for most of us, but now its black on white on an official German government document.
----------------------------------------------------------------------

A német parlament ügyvédi csoportja készített egy elemzést a külföldi jelenlétről Szíriában.
Röviden: az oroszok a nemzetközi jog szerint vannak ott, az USA és koalíciója meg nem.

Az újdonság persze nem ez, hanem hogy most már van erről hivatalos német dokument.

Az OPCW tényfeltáró csoportja kiadta a jelentést a 2018-as dumai és 2 db 2016 őszi esetről. Ideggázt egyiknél sem találtak.
https://www.opcw.org/news/article/o...-in-al-hamadaniya-and-karm-al-tarrab-in-2016/

Akkor most a séróbáró zsebből kicsengeti a szét cm-ezett kormány épületeket,ahol akár ideggázt is fejleszthette/gyárthattak volna a Szírek?
Vagy ez belefér a yenki virtusba,hogy lelőjük a járókelőt ha csokiért nyúl a zsebébe?
Eszem f szom megáll!

• Tetszik
Reactions: jimkirk
Június közepén indította el a szíriai hadsereg a legújabb offenzíváját, ezúttal az Izraellel és Jordániával határos déli tartományok ellen. A brutális jelenetekkel tarkított támadás hatására több száz ezer ember menekült el ismét, ám múlt pénteken – orosz közvetítéssel – megegyezés született a kormányerők és a felkelők egy csoportja között. Ennek eredményeképpen Deraa tartomány összes városában és településén megadták magukat az ellenzéki csoportok a szabad elvonulás fejében. A tartomány feletti ellenőrzés visszaszerzése jelentős szimbolikus erővel is bír a kormányzat számára, hiszen 2011-ben innen indultak el az első megmozdulások.
Putyin győzelemmel hangolt a Trump-találkozóra

18+

• Tetszik
Reactions: fishbed