Mert ha lett volna aranyuk, már nem lett volna. (mire az amcsik odaértek)Mitől vagy benne olyan biztos?!!![]()

Mert ha lett volna aranyuk, már nem lett volna. (mire az amcsik odaértek)Mitől vagy benne olyan biztos?!!![]()

Nem volt rá idejük, emlékezz vissza a majdan győzelem után pár nappal egy us tehergép szállt Kievből Németországba. Na vajon mit vittek?Mert ha lett volna aranyuk, már nem lett volna. (mire az amcsik odaértek)
![]()
Elég nehezen tudom elképzelni, hiszen ezeket a vasakat 2008-ban kivonták. Esetleg ha a CIA-nak van egy - két példánya, de mi értelme lett volna? Mármint a USAF-nek van már sokkal modernebb gépei is ilyen feladatok kivitelezésére.Hogy ez igaz?
Nagyon így gondolom én is!Elég nehezen tudom elképzelni, hiszen ezeket a vasakat 2008-ban kivonták. Esetleg ha a CIA-nak van egy - két példánya, de mi értelme lett volna? Mármint a USAF-nek van már sokkal modernebb gépei is ilyen feladatok kivitelezésére.

Újra gondolva, az elején be lettek vetve!Elég nehezen tudom elképzelni, hiszen ezeket a vasakat 2008-ban kivonták. Esetleg ha a CIA-nak van egy - két példánya, de mi értelme lett volna? Mármint a USAF-nek van már sokkal modernebb gépei is ilyen feladatok kivitelezésére.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..