[BIZTPOL] Szíriai helyzet

ulipok az origorol idereszegult fanugralo majom!!!egy a lenyege a feszultseg keltese es a trolkodasa!en tamogatom az azonnali es megmasithatatlan kivegzeset!olyan isis szeruen...csokibacsi felvazolta a minap hogy azonnali tarko loves...na en nem vagyok ennyire Terez Anya mint csoki bacsi igy en javallom a rozsdas kanalat...!lehet kicsit lassubb kicsit kinosabb kicsit undoritobb,de valjuk be oszinten nem is ez szamit hanem a vegeredmeny!!!:D

Nem tudod meg.....

Egyébként nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ténylegesen hány beépített ember, bértrollnok, "ügynök" vs katona,
külpolos van az oldalon.
De windowsos gépen én nem merek a fórumra belépni, mert már tapasztaltam, hogy rögtön támadták a gépem. De biztos többen olvassák mint akik itt regisztráltak is közülük.
A net háborúra a LiveLeak.com és a benne elhelyezett kommentek a legjobb példa. De a You Tube pedig töröl mindent ami oroszokra kedvező, vagy cáfolja az EU-t, csak USA érdeket szolgál, de a GOOGLE is szűr rendesen a megrendelők javára.
Van ismerősöm aki annak (abból) él, hogy figyeli a megjelenő a részére előre megadott cikket és hamis facebook oldallal írva kommentel.

Kèrnèk egy kis segítséget! Nem biztos, hogy helyes az elméletem,de... Na szóval gondoltam bontok egy sört,és közben eszembe jutott valami! Amerika könnyedén adogat csúcsminőségű haditechnikát nem túl megbízható kezekbe (Iraq,Egyiptom). Bármikor jöhet egy iszlám tavasz ugye! Törèkeny mèg a bèke ezeken a vidèkeken! Szóval egy kérdés: előfordulhat e, hogy a fehyvergyártók beépítenek egy nullázó kódot a technikába? Pl.: rakêta indításának blokkolása, esetleg gépmadár központi számítógèp indításának gátlása? A dolog szempontjából nem is túl lènyeges,de szerepet játszhat! Szóval a lènyeg, a nyugat ès az usa is támogatná egy kurd állam lètrehozását. Ezzen Asszad nem agyal majd egy kis terület az országèrt nem tètel. Iraq nem agyal, hisz a nagy tesó immár másodszor segít! Tehát ott is zöld a lámpa. Egyedül törökország ellenzi! De mivel nagy ès erős szövetsèges, egy közel keleti puskaporoshordón, nem erőszakolhatjuk ki csak úgy a beleeggyezèsèt, pláne úgy, hogy török barátaink már így is az oroszok ès kína felè kacsintgat (kínai lègvèdelmi rakèta, atomerőmű stb.). Szóval az oroszok a szomszèdba, kárt is okoznak az olajszállítmányok legyalulásával, lègtèrsèrtèsekkel, stb. Szóval rákèrdezünk Obamánál, mi lenne küldenènk egy csörgőkígyót nekik! Jenkik elgondolkodnak, ès rájönnek mit kell csinálni! Támogatják a török ötletet mondván ők ott lesznek mögöttük! Mikor Putyin bekemènyített hagyták had feszítsen mèg Erdogan, majd elmonták most mi lesz! A török beleeggyezik a kurd államba, esetleg mèg területet is átad, különben kihátrálnak mögüle, ès nincs több technika vèdelem! Na itt erdogan saját kardjába dőlt! Visszamondta a kínai rakètarendszert, kína ugye jó kapcsolatokat ápol az oroszokkal, akiknek ugye nagy mellènnyel lelőtték a gépét,tehát fejlett technika se innen, se onnan, és akkor ugye nem oszmán birodalom lesz, hanem esetleg 50 éven bellül nagygörögo

A HTKA fórumainak hozzászólói azért egész jól fel szokták vázolni a helyzetet, a lehetôségeket és a mozgatórugókat, függetlenül attól hogy melyik oldal(ak)ról van szó. Sokan raknak be olyan cikkeket, videókat és egyéb információkat, melyek máshol nem érhetôek el ilyen koncentrációban. Ez pedig segít átlátni valós helyzetet. Aminek lehet hogy nem mindenki örül.

Tudom, ezért és a hozzáértő ht kommentelők miatt szeretem az oldalt :D

ulipokot nem eleg ignoralni...majd meglatod te is kedves forumozo hogy majd beidezik es akarva akaratlanul az o szennyviz agyafuttatasat is elolvasod...es ujbol kiakadsz:DDD csak a karora huzas segit semmi mas...vagy esetleg a napalm...vagy a rozsdas kanal... vagy a balta..:D etc

<blockquote>A HTKA fórumainak hozzászólói azért egész jól fel szokták vázolni a helyzetet, a lehetôségeket és a mozgatórugókat, függetlenül attól hogy melyik oldal(ak)ról van szó. Sokan raknak be olyan cikkeket, videókat és egyéb információkat, melyek máshol nem érhetôek el ilyen koncentrációban. Ez pedig segít átlátni valós helyzetet. Aminek lehet hogy nem mindenki örül.

Tudom, ezért és a hozzáértő ht kommentelők miatt szeretem az oldalt :D</blockquote>

Egyetértek .... csak így tovább!

Szóval egy kérdés: előfordulhat e, hogy a fehyvergyártók beépítenek egy nullázó kódot a technikába? Pl.: rakêta indításának blokkolása, esetleg gépmadár központi számítógèp indításának gátlása?

Ez már bizony felmerült a mi Gripenjeink fegyverzetével kapcsolatban is, nem véletlenül...

Konkrét választ ne várj a kérdésedre.

volt már?

http://www.spiegel.de/politik/ausland/russland-verstaerkt-militaerhilfe-fuer-baschar-al-assad-a-1064935.html

két orosz specznazos meghalt, cargo 200 haza, titkos temetés - ismerős az ukrán frontról.

es milyen velemenye van? tamogassuk az isis t mert ok a ruszkik ellen vannak?es mindenkit tamogassunk akik a ruszkik ellen vannak?meg az ebolat is vitaminkent kezeljuk mert az oroszokat ol?..hm...?

Esetleg kurd birodalom! Ez ugyan fantasi,de ki tudja! Usaból ès Cia- ből kinèzem! Ès esetleg meg is van,az ok a háttèrből! Nagy mellèny az usa miatt, majd èn most megmutatom a törökökkel nem lehet szórakozni! Ès már szolga is lett!