Én értem hogy mire akar célozni Blogen. Hiába torolnak meg kifinomult módszerekkel az oroszok busásan minden őket ért sérelmet, ha az a török népnek " nem megy át". Most ez a támogatjuk a kurdokat, és nem mennek oda orosz turisták, ez pont olyan visszavágás, amit egy intelligens ország értelmes vezetői, népe felfog, megért, és tanul belőle. Mert pl. látja, hogy eddig béke volt, tele volt a tengerpart turistával, és jól élt belőle. Most meg robbantanak Isztambulban, Ankarában, húszasával halnak meg katonáik közben(pilóták?), és általános polgárháborús helyzet van az ország harmadában, meg mivel nincs idegenforgalom, csóróság is lesz... DE ezt egy ostoba népség nem érti meg. Az tényleg csak abból tanult volna, ha kapnak pár rokkkketttát hamar válaszul a reptereire.
Na szerintem viszont a törökök nem hülyék, és a többség érzi ezt, hogy meg lettek ők szopatva azért a Szu-24-esért, és fáj nekik a helyzet romlása, meg a kimaradt zseton. Erdogan lehet hogy hülye, de a népe nagy része nem, s jó esély van rá, hogy azok fognak lépni, nem a CSICSKA OROSZ, hanem a saját józan érdekét néző török nép fogja talpánál fogva fellógatni az öreg bajszos hülyét...
Azt a részt meg, hogy az oroszok bajban lennének szíriában, meg leszerepeltek, tényleg ötletem sincs, hogy miből vetted... Gyakorlatilag egy éles lőtér nekik, kipróbáltak minden fegyvert lassan, amit ki akartak, azóta viszik a fegyvereiket a világpiacon mint a cukrot, s lassan ott tartunk, hogy bomlik a NATO a hülye törökök miatt. Asszad ilyen jól, a lázadók - ISIS meg ilyen szarul még sosem állt, mint most. Szaud Arábia azt magyaráz, amit akar, gyakorlatilag szoknyás mezítlábas Houthi videókkal van tele a net, ahogy M1Abrams, Apache, meg F-15(mind Szaudi) roncsai előtt selfiznek... Blogen, ha ezeket azért nem láttad, akkor nyugodtan válts hírcsatornát néha. Ha láttad, és úgy is ez az álláspontod, ami, akkor csak nem értelek...