Nemetorszag (majdnem) mindig az ellensege volt a tortenelemben Magyarorszagnak, nem csak "multkor" meg nem csak Leyen. Tobbszor kifejezett celjuk volt a kiirtasotok. Epp ezert volt sulyos hiba, hogy megint veluk szovetkezett a kormanyotok. Azt hiszem ez most mar mindenkinek egyertelmu. En mindig ezt az allaspontot kepviseltem. Leirtam tobbszor, hogy valamiert mindig azokkal kerultok egy oldalra, akik ugy gondolkoznak, hogy a german-szlav tengerben nincs helye annak a zavaro Magyarsagnak. De ti valahogy mindig a pravoszlavok, nemetek ( esetleg torokok) oldalan alltok. Tehat mindig az ellensegeitek oldalara. A kormanyotok valogathatott volna olyan szovetsegesekbol, akik nem akarnak titeket feltetlenul kiirtani (Kina, Usa, Lengyelorszag) de nem kellett. En sajnalom. A politikusaitok nem ertik a vilagot maguk korul. Lasd, pl.: megmondtam, hogy az Azovosokat el fogjak engedni, mert a pravoszlav kultura ilyen, ugy gondolkoznak, hogy akkor is szlavok, ha rosszatt tettek. A csalad feketebaranyai, de akkor is a szlav csalad reszei. Kinevettetek. Igazam lett. Ezt is sajnalom.
Nem veletlen nem irok mar egy ideje ide, dobbenetes az, hogy az ukranorosz(pravoszlav) - nemet(liberalis) propaganda olyan szintu agymosast vegzett nalatok, hogy sokan meg azt is leirjak itt, hogy az USA sose nyert haborut (nem, az elso vagy a 2. vh nyilvan nem szamit...) vagy hogy Lengyelorszaggal altalaban haboruban alltatok (ja, amig a leginkabb koztiszteletnek orvendo kiraly Lengyelorszagban Bathori, Szent Laszlo meg felig lengyel volt, az 56-os hosok ereiben meg lengyel ver folyik annyi verkeszitmenyt kuldott Lengyelorszag 56-ban, stb...). Lehet, hogy a neplelek nalunk is serult (de van oka a phobianak), de ahova ti jutottatok ezen forum alapjan az dobbenetes. (Ha nem pont te szolitottal volna meg akkor valaszra sem meltattam volna).