Nem, két atomeromu van. Az altalad emlétetben még két blok mukodik és a másodikban további ketto ( https://hu.wikipedia.org/wiki/Mohi_atomerőmű ) és még két blok épul.
Köszi!
Nem, két atomeromu van. Az altalad emlétetben még két blok mukodik és a másodikban további ketto ( https://hu.wikipedia.org/wiki/Mohi_atomerőmű ) és még két blok épul.
Na hálisten ezt is ellopták, túlárazták, meramészáros
https://magyarepitok.hu/utepites/2021/10/letrejott-miskolc-es-kassa-autopalya-kapcsolata

A szövetség az 5,2%Most melyik a magyar párt???
Egyébként az összes kormánypárt nagyon gatyán áll.
"A másik fél azonban konkrétabban fogalmazott, a nagykövetség ugyanis közölte, a nem befizetett bérleti díjak „a nagyon szükséges és régóta várt épületfelújítási munkákkal” vannak összefüggésben."Jenki azt csinál amit akar
![]()
Van egy bérleti szerződésed azt teljesíteni kell, ha nem fizeted megszeged azt. Lehet mindig kifogásokat találni. Én kidobnám a jenkiket a Hviezdoslav térről mert csak a kerítésükkel rondítják az egész teret, amely a turisták kedvelt helye. Nem tudom ki volt az a hülye , hogya városkozpontban lévő müemlék épületet adta bérbe ezeknek."A másik fél azonban konkrétabban fogalmazott, a nagykövetség ugyanis közölte, a nem befizetett bérleti díjak „a nagyon szükséges és régóta várt épületfelújítási munkákkal” vannak összefüggésben."
Valószínűleg az is benne van a szerződésben, hogy a bérbeadó tartja karban az épületet.Van egy bérleti szerződésed azt teljesíteni kell, ha nem fizeted megszeged azt. Lehet mindig kifogásokat találni. Én kidobnám a jenkiket a Hviezdoslav térről mert csak a kerítésükkel rondítják az egész teret, amely a turisták kedvelt helye. Nem tudom ki volt az a hülye , hogya városkozpontban lévő müemlék épületet adta bérbe ezeknek.

Elírás, valamilyen gyenge képességü fordította. 260 000 Euró a tartozás. Hol a logikád, szerinted 260 Eurórál írnának?Valószínűleg az is benne van a szerződésben, hogy a bérbeadó tartja karban az épületet.
Egyébként meg jelképes összeggel tartoznak:
"A nagykövetség ugyanis nem hajlandó bérleti díjat fizetni az épületért, emiatt pedig a tartozásuk már 260 euróra rúg."![]()
Ezt tudod, vagy csak gondolod hogy ennyi?Elírás, valamilyen gyenge képességü fordította. 260 000 Euró a tartozás. Hol a logikád, szerinted 260 Eurórál írnának?
Ez komolyan kérdezed? Látom nem vagy egy eszes figura.Ezt tudod, vagy csak gondolod hogy ennyi?
Minden írás alatt ott a forrás, hogy honnét van az eredeti cikk.Nem olvasgatok szlovák oldalakat.Ez komolyan kérdezed? Látom nem vagy egy eszes figura.Minden írás alatt ott a forrás, hogy honnét van az eredeti cikk.
(HNonline.sk)- a hvg.hu szlovák megfelelője
Nyugodtan keress rá. Meg az az elmúttnyócév vótt.Nem merek rákeresni, fletóék mennyi autópályát tudtak építeni 12 év alatt?
![]()
Minden szlovák hirforrás 260.000 Eur-ról ir (vagy csak egyszerűen "többszázezerről"), csak van ahol "260-tisíc"-ból csak a 260-at koppintották át az iró/forditó deákok. Megnyugodhatsz.Ezt tudod, vagy csak gondolod hogy ennyi?
Lehet én vagyok kukacos, de mi a baj ezzel a homlokzattal? Nem úgy tűnik, hogy ezt fel kellene újítani. Amúgy 260 euróbol mit is szeretnének felújítani? Kifestik újból a bejárati ajtót?"A másik fél azonban konkrétabban fogalmazott, a nagykövetség ugyanis közölte, a nem befizetett bérleti díjak „a nagyon szükséges és régóta várt épületfelújítási munkákkal” vannak összefüggésben."
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..