javasolnám neked szövegértelmezési feladatok gyakorlását.
Volt
@SilvioD -nek egy állítása:
" Rheinmetall hivatalosan mindent cáfol. Valszeg a koreaiak indítottak suttogó propit a láncos IFV beszerzés befolyásolásával kapcsolatban."
Én erre írtam, hogy ez hülyeség. Az RM 3-ból 2 állítást egyáltalán nem cáfolt, hanem megerősített. NEM állítottam azt, hogy ezek megoldhtatlan problémák. Sőt, ezt írtam:
"ettől függetlenül technikailag ezek egyszerűen orvoslható dolgok(nak tűnnek)...a kérdés csak az, hogy ki állja ennek a költségét, meg mi volt pontosan a követelmény a tenderen"
illetve még kiegészítettem azzal, hogy érhető, hogy ez Ausztrália számára miért lehet issue
azt meg majd, hogy ezek az ausztrál kormány számára valóban mennyire issue-k, abból fogjuk megtudni, hogy bekerül-e a program a "project of concerns" listára
a 3. problémával kapcsolatban meg össze-vissza beszélsz.
Elég világosan le van írva:
"A Rheinmetall Defence Australia (RDA) spokesman said "there are no known weight or stability concerns regarding the Lance turret and its integration" on the already delivered "
Block 1" Boxer CRV vehicles."
Vagyis az RM eddig block 1 turret-eket szállított, amiken nincsen se spike se APS.
Viszont a block 2 toronnyal gond van, amin ezek már rajta lennének.
"sources inside the LAND 400 Phase 2 project warn there are now growing problems with the Lance Block 2 turret which will be integrated with the Spike 2 anti-tank missile and the Iron Fist Active Protection System (APS).
"It is the Lance Block 2 turret that is overweight — it's unable to integrate the missile and APS without making the vehicle too heavy", a Defence official, who declined to be identified publicly, told the ABC."
Világosan le van írva. Mint ahogy az is, hogy az ausztrálok Iron Fist APS-t akarnak a boxerre. A Lynx és a K21 is ezzel megy. Nyilván nem véletlenül....te meg okoskodsz itt a Strikeshield-el...meg, hogy nem rendelték meg az ausztrálok az integrációt...szerinted ezeket az infókat a kisujjukból szopták?....édes istenem....