Ezt már régóta pedzegetik - mármint, hogy ez váltja a Fennek-et.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt már régóta pedzegetik - mármint, hogy ez váltja a Fennek-et.
Ez egy nesze semmi, fogd meg jól cikk!
Mondjuk a Lynx egy nehezebb jármű, többet elbír. Kizártnak tartom hogy ne tudnának rá Spike-ot tenni...Azt írja a lengyel zbiam.pl, hogy gond van az ausztrál Boxer CRV és a SpikeLR2 integrációjával. A toronynak túl nehéz az ATGM es ott van még az Iron Fist applikálása is...
Megemlítik, hogy ez esetleg a Lynx ausztrál esélyire is hatással lehet.
Boxer CRV bez ppk Spike?
6 kwietnia, podczas posiedzenia wyższej izby australijskiego parlamentu, ujawniono informacje na temat problemów trapiących program Land 400 Phase 2zbiam.pl
Én is, de azt irják, hátha a toronynál lépnék át a max. terhelést.Mondjuk a Lynx egy nehezebb jármű, többet elbír. Kizártnak tartom hogy ne tudnának rá Spike-ot tenni...
Egy Spike LR2 az 13 kg csupán!Én is, de azt irják, hátha a toronynál lépnék át a max. terhelést.
Ez a téma már kb. fél-1 éve is feljött. Tendeciózusan újdonságként bedobja 1-1 újság. Anno, cáfolta az RM és az ausztrálok is. Ha jól emlékszek akkor a Boxer torony kapcsán jött elő.Azt írja a lengyel zbiam.pl, hogy gond van az ausztrál Boxer CRV és a SpikeLR2 integrációjával. A toronynak túl nehéz az ATGM es ott van még az Iron Fist applikálása is...
Megemlítik, hogy ez esetleg a Lynx ausztrál esélyire is hatással lehet.
Boxer CRV bez ppk Spike?
6 kwietnia, podczas posiedzenia wyższej izby australijskiego parlamentu, ujawniono informacje na temat problemów trapiących program Land 400 Phase 2zbiam.pl
A StrikeShield konkrétan nem fordul sehová, mivel közvetlen a a páncéltesten van, ahová csak van hely oda feltehető.A Strike Shield sehol sem bizonyított. Annyit ér mint az összes többi aktív védelmi rendszer amely nem vett részt semmilyen konfliktusban, hogy kiderüljön, mükszk-e vagy sem. Majd ha látom, hogy az ausszik szétlövik a tesztpéldányokat 2-3 helyről egyszerre indtott rakétával, lövedékkel, és a torony ne tud fordulni egyszerre kétfelé akkor látszik mennyit ér a rendszer. Csak két oldalról kell összehangolni az ATGM lövészeknek az indítás, vagy valamilyen lövegeknek a tüzét. De a többi sem jobb a Lnyx-nél. A GYHJ-k ára csillagászatian emelkedett az aktív kütyük miatt, de azok nem bizonyítottak még a Thopyt kivéve.
Olvasatomban, Izrael már használta éles környezetben. A probléma, hogy kézzel kell tölteni a vetőcsövet és ha jól emlékszem, 3-3 darab van oldalanként a töltetből. Nem tudom, hogy hol olvastam, jelenleg Leeuwardenben vagyok a Frizz flag NATO gyakorlaton, és a szállodában ülök és melózok, közben pedig a HTKA-n is böngésztem.. A Lynx nem müködö tornyú proton még a tornyon volt az aktív rendszer, ha nem tévedek. De egybként egy hónap múlva kb. Pozsonyban lesz a hadikiállítás, és szerintem a RM sok mindent ki fog ott állítani. Akit érdekel menjen ki . Én megyek.A StrikeShield konkrétan nem fordul sehová, mivel közvetlen a a páncéltesten van, ahová csak van hely oda feltehető.
A "Thopy", gondolom a Trophy..., nos ennek az éles helyzetben történő működéséről - ahol bizonyított- hol van vlmi hitelt érdemlő forrás vagy videó?... elkerülte eddig a figyelmem.
Szerintem nem túl bonyolult a helyzet. Egyszerűen nem lett kész időre Spike integráció, de az ausztrálok már tűkön ültek a rendszerbe állítás miatt. Így a Block 1 esetén elengedték az ügyet. Majd megy a retrofit.A hadsereg pontosította az elhangzottakat: a Block 1 Boxer 8x8 nem lesz képes irányított rakétákat kilőni, de a későbbi verziók majd igen.
A Boxerek nem lesznek felszerelve aktív védelmi rendszerrel (APS). A hadsereg azt állítja, hogy folytatják az alternatív megoldások értékelését, és a jövőben esetleg utólag beépítik őket.