Nekem kedvencem, de ez inkább SHORAD. A közös Boxer platform nem lenne oktalanság.Igen, a RM mar demozott ilyesmi legvedelmet a Wotan35/Oerlikonnal:
He?Egy légimozgékony kicsi,könnyű páncélost egy marhanagy és dögnehéz járgánnyal akarnak váltani hegyivadászoknál?????
A vadászok és jelenlegi alapvető APC/IFV harcjárművük:He?Egy légimozgékony kicsi,könnyű páncélost egy marhanagy és dögnehéz járgánnyal akarnak váltani hegyivadászoknál?????![]()
He?Egy légimozgékony kicsi,könnyű páncélost egy marhanagy és dögnehéz járgánnyal akarnak váltani hegyivadászoknál?????![]()
Ezt vajon miért fejlesztik?(ennek frissnek kell lennie!!!)
Eddig ahol torony volt ott Lance. Az ausztrál CRV az emberes tornyos.Ausztrál Crv-re nem ez a torony megy? Vagy lehet angoloknak is akár?
Nagyon jól teszik, ez a torony bizonyult a legjobbnak a cseh teszteken! Nekünk például az lenne a jó, ha Puma/Boxer páros azonos tornyon osztozna (már ha ez a páros lesz!)!Ezt vajon miért fejlesztik?(ennek frissnek kell lennie!!!)
Ahogy mostanában olvasom, a KMW nagyon tolja ezt a tornyot. Eddig meg nagyon nem... Úgy látszik beéret és stabil platformmá vált.Boxer RCT30
![]()
![]()
Ahogy mostanában olvasom, a KMW nagyon tolja ezt a tornyot. Eddig meg nagyon nem... Úgy látszik beéret és stabil platformmá vált.
Nekem úgy tűnik, hogy még nem eldöntött az angol Boxerek felszereltsége. Mintha oda akarnák betolni. Ezt abból veszem, hogy több angol twitteren jelen levő biztonság politikával foglalkozó embert is promó utaztattak Németországba bemutatót tartani nekik...
Különösen úgy érdekes, hogy az Ajax-szal gondok vannak. Lehet hogy a CT40-nel voltak gondok???
Ahogy mostanában olvasom, a KMW nagyon tolja ezt a tornyot. Eddig meg nagyon nem... Úgy látszik beéret és stabil platformmá vált.
Nekem úgy tűnik, hogy még nem eldöntött az angol Boxerek felszereltsége. Mintha oda akarnák betolni. Ezt abból veszem, hogy több angol twitteren jelen levő biztonság politikával foglalkozó embert is promó utaztattak Németországba bemutatót tartani nekik...
Különösen úgy érdekes, hogy az Ajax-szal gondok vannak. Lehet hogy a CT40-nel voltak gondok???
Ez nem a Rhenmettal tornya:?
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..