Brit haderőreform 2025 avagy "Army 2020 Refine" és hadiipar

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

ssgtzlan

Well-Known Member
2020. május 10.
1 078
4 451
113
Hanem bármilyen másik ojjektív és éppenolyan fék egyebet?

Az oknyomozó újságìrás halott kb 20 éve.
Valójában az újságírás halott ma már inkább politikacsinàlók. Amióta az újságírók és a média vezeti a nyugatot elég szépen zuhan...

Ide vezet a valóság totális tagadása. Lásd zöld politika. Német energiapolitika. Migrànsvàlsàg.
 
K

kamm

Guest
Hanem bármilyen másik ojjektív és éppenolyan fék egyebet?

Az oknyomozó újságìrás halott kb 20 éve.
Vagy csak nem tudod, hol keresd. Rengeteg ilyen független kis forrás van, csak helyierteken kell őket kezelni (pl egy helyi hírt a kornyekemrol biztosan nem egy orosz gyezinformacija oldalrol, mimt a SF fogok elfogadni.)
 
K

kamm

Guest
Valójában az újságírás halott ma már inkább politikacsinàlók. Amióta az újságírók és a média vezeti a nyugatot elég szépen zuhan...

Ide vezet a valóság totális tagadása. Lásd zöld politika. Német energiapolitika. Migrànsvàlsàg.
Ez inkább a globális piac. Ideat pl egyszerűen a nagy konglomerátumok felvasaroltak mindent, mikozben osszeolvadtak a national security allamma valtozott kormanyzattal, es azoknak a propagandajat, meg a woke őrületet nyomják. Addig sem a gazdaik, a global corporationok a tema, az 50-100-500-1000 milliard dolláros pénzek nekik stb. Nem bonyolult ez.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
33 394
63 646
113

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
4 468
10 814
113
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
18 456
61 212
113
Elmebaj màr tényleg ahol tart ez a baromsàg. És amikor màr a hivatàsàt adja fel emiatt bàrki, akkor az màr az igazi jele a baj túlzott mértékének.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
33 394
63 646
113