Én legalábbis nem tudom elképzelni... Elég sokat kockáztatnának vele az ukránok, az irakiak meg semmit a linkeléssel, az oroszoktól meg az amcsiktól ugyanúgy meg fogják kapni, amit kérnek.
Valamiért arra gondolok, hogy az ukránok mindenki át akarnak verni.Szudán elott tobb ország felmondta a szerzodést az ukrán BTR-re, mint pl. EAE, Mjanmar, Azerbajdzsán, Kazahsztán.
Egy újabb ukrán fegyverexport kudarc. Ukrajna még 2009 október 10-én aláírt egy fegyverszállítási szerzodést Szudánnal , melyben tobbek kozott 120vadonatúj BTR-3E1. A gyártást a Kijevi javíto és mechanikus válllatnak kellet elvégeznie. De a gyártás nehézségei miatt a Kijevi gyár 2010 végéig csak 2 darab BTR-t tudott leszállítani. 2011-ben csak 8-at. A késések és a mennyiség
nem tartása miatt és a pocsék minoség miatt Szudán végul felmondta a szerzodést Ukrajnával a további 110 darabra....
Minek eroltetik, ha nem megy nekik, nem elég a SZU felbomlása után otthagyott orosz tervdokumentáció.....![]()
Némi kenőpénz és a Currus felújítja nekik.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..