Ezért kell 0 másodpercig visszahúzni teljesen a videó leg leg legelejére, nem úgy mint én aki 3 másodperctől kezdte.

Ezért kell 0 másodpercig visszahúzni teljesen a videó leg leg legelejére, nem úgy mint én aki 3 másodperctől kezdte.
A szentendrei lőtéren (a Lidl mellett, úgy értem) elvileg van 300 méteres lőcsatorna is...Tegyük hozzá hogy jelen pillanatban ez a legjobb civileknek is simán elèrhető lőtèr (táv, infrastruktúra, stb...)
Sajnos a nagy lőtávra is alkalmas helyek sorban bezártak vagy elsorvadtak-átalakultak.
Ja meg árban is mèg elèrhető kategória....
Nem a 100-150m-es lőtávokkal összehasonlítva meg "a zuncsitesóm bevitt pedig civil vagyok" kategóriában.
Halkan megjegyezve, hogy a virtuális lőterek persze nagyon királyak, meg azè a legtöbb "300ról szabad kèzzel futva lekapom a rohanó kant" kategóriájú vadász sehova se hajlandó eljárni gyakorolni...(Tisztelet persze a maradèk 25%nak).
A rendelkezèsre állása ès a valós szolgáltatások messze a hirdetettektől...A szentendrei lőtéren (a Lidl mellett, úgy értem) elvileg van 300 méteres lőcsatorna is...
Jó olcsó a hardware igénye ennek a szakágnak…
Sohaj…
Sziasztok,![]()
Fegyvertartási engedély megszerzése Magyarországon: ezek a szabályok fegyvertartás esetén - Pénzcentrum
Magyarországon a lőszerekről és a fegyverekről szóló fegyvertörvény a fegyverek viselésére, tárolására és birtoklására is kiterjed. Bár hosszas procedúra vezet odáig, hogy valakinek fegyvere lehessen Magyarországon, a szabályok betartása mellett egyáltalán nem lehetetlen cél, legyen szó akár...www.penzcentrum.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..