Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes, akár naponta 100ezer gép is a levegőbe emelkedhet. Közben úgy láttam, hogy kb 25-30ezer gép van a világon. Tehát vagy négyszer repül a legtöbb gép. Csak gondolom, hogy sok lehet ezek között a kisgép, mert a nagyok nem hiszem hogy napi négyet repülnének. Ennek ellenére elég pörgős életük lehet a kereskedelmi gépeknek.
Naponta százezer repülőgép indul el világszerte
Idén minden bizonnyal új rekord születik a globális légiközlekedésben.hang.hu
Érdekes, akár naponta 100ezer gép is a levegőbe emelkedhet. Közben úgy láttam, hogy kb 25-30ezer gép van a világon. Tehát vagy négyszer repül a legtöbb gép. Csak gondolom, hogy sok lehet ezek között a kisgép, mert a nagyok nem hiszem hogy napi négyet repülnének. Ennek ellenére elég pörgős életük lehet a kereskedelmi gépeknek.
Megjöttek a kíniak.Srácok járt ma valaki Ferihegy környékén 20:40-20:55 körül?
Valami baromi hangos gép zugott el a ház felett, de nem láttam semmit belőle, csak jó sokáig hallottam a hangját.
Talán két gép volt, hang alapján.
Flightradar24-en nem láttam semmit, vagy nem jól kerestem.
A hang irányából itélve, észak észak-kelet felé ment(ek).
22 órára voltak jelezve, hogy akkorjönnek.Megjöttek a kíniak.
Jön a B747-es is. Lufthansa, Wizzair, Ryanair stb. gépek "várakozó légtérben" köröznek...22 órára voltak jelezve, hogy akkorjönnek.
Vagy ezek a kisérők voltak?
Most van monornálJön a B747-es is. Lufthansa, Wizzair, Ryanair stb. gépek "várakozó légtérben" köröznek...
Srácok járt ma valaki Ferihegy környékén 20:40-20:55 körül?
Valami baromi hangos gép zugott el a ház felett, de nem láttam semmit belőle, csak jó sokáig hallottam a hangját.
Talán két gép volt, hang alapján.
Flightradar24-en nem láttam semmit, vagy nem jól kerestem.
A hang irányából itélve, észak észak-kelet felé ment(ek).
Láttam a gépét, már amennyi látható volt belőle este
Ex-Malév gép volt. HA-LEG lajstrommal repült itthon:Boeing 737 skids off runway during take-off in Senegal
Eleven people are injured, four of them seriously, as the Air Senegal plane leaves the runway in Dakar.www.bbc.com
Az autókat mivel hozták? Van köztük valamilyen érdekesebb típus, pl Y-20?22 órára voltak jelezve, hogy akkorjönnek.
Vagy ezek a kisérők voltak?
Esetleg Il-76, ha Y-20 jött volna már tele lenne vele a fórum.Az autókat mivel hozták? Van köztük valamilyen érdekesebb típus, pl Y-20?
Az autókat mivel hozták?