DCS World (Eagle Dynamics)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
Molni! Tudsz egy min gépigényt a Falcon 4hez?
Nem tudok. Az tudom, hogy sajátomon full HD-ben nem fullra húzva, de árnyék, és emez amaz full HD-ben az bőven elég amennyire látom.
Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz

De ez alatt is elmegy, csak akkor mondjuk kicsit lentebb kell adni az igényeket. A rain drop és heat blur ki, meg pár effekt. Ha az árnyékokat is teljesen leveszi, akkor nevetségesen gyenge gépen is hasít.

Pocok75

Well-Known Member
2010. április 19.
2 848
2 700
113
Nem tudok. Az tudom, hogy sajátomon full HD-ben nem fullra húzva, de árnyék, és emez amaz full HD-ben az bőven elég amennyire látom.
Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz

De ez alatt is elmegy, csak akkor mondjuk kicsit lentebb kell adni az igényeket. A rain drop és heat blur ki, meg pár effekt. Ha az árnyékokat is teljesen leveszi, akkor nevetségesen gyenge gépen is hasít.
Köszi!

• Tetszik
Reactions: molnibalage

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
Khöm. A Falcon 4.0 leszármazottakban tudtommal nem. Csak nehéz kipróbálni, mert Korea térkép túl sima a régi engine miatt. Ha benne lesz az új terrain engine (lesz, azt is tudom, hogy mi), akkor első dolgom lesz ezt kipróbálni.

A BMS4.34-ben meg az időjárásnak hatása van az IR és EO fegyverekre is.

Félreértetted, én csak annyit akartam mondani, hogy minden szimben vannak durva egyszerűsítések. Max. a BMS-ben a nagy részük úgy van megoldva, hogy a végeredmény nem ultra nagy faszság, mint sok esetben a DCS-ben. Ezért irtam, hogy annyi a különbség, hogy a fejlesztők mennyire veszik előtérbe a harcászati szempontból fontos dolgokat.

• Tetszik
Reactions: molnibalage

episyrphus

Active Member
2012. november 18.
78
227
33
Igen, a newsletterben volt :) Van külön thread is a 3rd party fejlesztőknél. De gondolom legalább 2év mire ebből lesz vmi.[/QUOTE]

igazad van. Sajnos a MIG-25, Mirage III csak mod szinten van meg, a SZU-17-tel pedig egy szlovák srác próbálkozik szintén barkács szinten. De lesz Phantom és MiG 23, ez szuper. A EF Typhoon is jó, meg fogom venni, de egy Tornadonak jobban örültem volna.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 892
11 253
113
Black Shark 3 Work In Progress fotók. Érdemes a két főfutó melletti gömbökre nézni,és máris kiderül,hogy egy az elődjénél komolyabb képességekkel bíró Ka-50-es változatot kapnak a szimulátorosok, amiért érthető ha az ED elkéri a pénzt. Aki meg nem akar fizetni az csak ingyen megkapja a régi, szerényebb képességű változatot új grafikával, de az új képességek és fegyverek nélkül.
https://forums.eagle.ru/showthread.php?p=3977319#post3977319

comandante

Well-Known Member
2010. május 11.
2 695
5 967
113
A DC világában az amcsik ráizgultak a SZU-57, SZU-XX -re minden ellen , F22 -től gyakorlatilag minden ellen. Nem tudom ez mennyire reális de 50-50 % eredményességgel.

comandante

Well-Known Member
2010. május 11.
2 695
5 967
113
Van valami mód a SZU XX -re gombnyomásra megcsinálja a trükkös manővereket amit az oroszok a bemutatókon. + Az f22 szerintem csökkentett képességgel van lemodellezve.

M

molnibalage

Guest
Van valami mód a SZU XX -re gombnyomásra megcsinálja a trükkös manővereket amit az oroszok a bemutatókon. + Az f22 szerintem csökkentett képességgel van lemodellezve.
Az ősrégi LOMAC időkben asszem k billentyűt lehetett lenyomni és utána húzva a botot lehetett kobrázni. Ez kb. mindent elmond a modellezés komolyságáról...

• Tetszik
Reactions: comandante

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 939
67 959
113
A DCS-ben ha kapcsolod a direct control-t a Szu-27-esen, Szu-33-ason, akkor meg tudod repülni a Kobrát, pont, mint az igazi gépeken.
Érdemes gyakorolni, amúgy a DCS-beli Szuhojok repülési modellje félelmetesen jól hozza az igazit.
Csak ehhez újra meg kell tanulni repülni vele.
Aki sokat tanulmányozta a Pugacsov, Kvocsur, Frolov, Bogdan repüléseket, az tudja miről beszélek, meg rájön arra, hogy milyen tudása van ezeknek a fickóknak.

Magomed Tolbojev is erre utalt, amikor Eric Schultz alezredes Nevadában lezuhant.

Viszonylag hamar elsajátítható, ha érted, hogy mi történik, illetve kész szerencse, hogy nem a valódi gépben kell a terheléseket elviselni. :)

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 892
11 253
113
Az ősrégi LOMAC időkben asszem k billentyűt lehetett lenyomni és utána húzva a botot lehetett kobrázni. Ez kb. mindent elmond a modellezés komolyságáról...

Nézd Molni, tudom,hogy utálod a DCS-t, de a MiG-29 új repmodelljére tudtommal például volt magyar 29-es pilóták is azt mondták,hogy baromi élethű. Persze ők csak párszáz/pár ezer órát repültek le igazi 29-eseken. A régi SFM repmodellt el lehet felejteni, a 29-esen is lecserélték. A PFM repmodellről beszélek. A "K" betű benyomása pedig a régi SFM időkben az Allesmor által leírt direkt kontrol üzemmódra váltást jelenti. A Szuhojokon is lecserélték.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 892
11 253
113
A DCS-ben ha kapcsolod a direct control-t a Szu-27-esen, Szu-33-ason, akkor meg tudod repülni a Kobrát, pont, mint az igazi gépeken.
Érdemes gyakorolni, amúgy a DCS-beli Szuhojok repülési modellje félelmetesen jól hozza az igazit.
Csak ehhez újra meg kell tanulni repülni vele.
Aki sokat tanulmányozta a Pugacsov, Kvocsur, Frolov, Bogdan repüléseket, az tudja miről beszélek, meg rájön arra, hogy milyen tudása van ezeknek a fickóknak.

Magomed Tolbojev is erre utalt, amikor Eric Schultz alezredes Nevadában lezuhant.

Viszonylag hamar elsajátítható, ha érted, hogy mi történik, illetve kész szerencse, hogy nem a valódi gépben kell a terheléseket elviselni. :)

Amikor néztük a MAKSZ-on az Averjenov család gyakorló légi harcát,ahogy manővereztek a két Szu-30SZM-el, ott azért felmerült,hogy de jó lett volna beülni hátsó ülésre. Lett volna aki simán kibírja, de én tuti,hogy szorgalmasan szívtam volna az oxigént, mert kialvatlan voltam (előző éjjel fél háromkor 6 japán akarta rám rúgni a szállodai szoba ajtaját, mert rossz emeleten szálltak ki a liftből :D), és az nem éppen előnyös a nagy túlterhelésű repülések előtt.

• Tetszik
Reactions: fishbed
M

molnibalage

Guest
Nézd Molni, tudom,hogy utálod a DCS-t, de a MiG-29 új repmodelljére tudtommal például volt magyar 29-es pilóták is azt mondták,hogy baromi élethű. Persze ők csak párszáz/pár ezer órát repültek le igazi 29-eseken. A régi SFM repmodellt el lehet felejteni, a 29-esen is lecserélték. A PFM repmodellről beszélek. A "K" betű benyomása pedig a régi SFM időkben az Allesmor által leírt direkt kontrol üzemmódra váltást jelenti. A Szuhojokon is lecserélték.
Még a LOMAC időszakról beszéltem.
A DCS-t nem utálom, legfeljebb a marketing bulldózer dumát, hogy "Benchmark".
Olyan alap dolgok nincsenek benne lemodellezve rendesen, hogy ehaj. Mutattam már párat itt is.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 892
11 253
113
Még a LOMAC időszakról beszéltem.
A DCS-t nem utálom, legfeljebb a marketing bulldózer dumát, hogy "Benchmark".
Olyan alap dolgok nincsenek benne lemodellezve rendesen, hogy ehaj. Mutattam már párat itt is.

A rakétafegyverzet modellezése az gyenge,ez tény. Régebben átlátott és átlőtt az ellen a fákon. Viszont a repülőgépek, helikopterek nagyon magas színvonalon lettek lemodellezve, ezt több igazi üzemeltető is megerősítette.

M

molnibalage

Guest
A rakétafegyverzet modellezése az gyenge,ez tény. Régebben átlátott és átlőtt az ellen a fákon. Viszont a repülőgépek, helikopterek nagyon magas színvonalon lettek lemodellezve, ezt több igazi üzemeltető is megerősítette.
Egy harcászati szimulátor nem csak arról szól, hogy egy repülőgépet modellezel.

Ameddig a DCS olyat csinál, hogy az MI beleáll a fasorba, ha rossz a szél...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

vagy képtelen kikerülni téged...

Úgy nehéz arról beszélni, hogy összeraksz bármilyen nagy missiont, ami működik is...

Ez egy kétkifutós komplex ATC-től fényévekre van.
A 125 programozó ennyire képes?

Ezt meg csak úgy itt hagyom.

A DCS tényleg szép és egyes modulok tényleg részletesek. Csak nem biztosít n+1 olyan dolgot, ami egy szimulátortól ennyi "Benachmark" szó dobálózással elvárás lenne nálam. Nem is vettem az FC3 óta semmilyen modult.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113

• Tetszik
Reactions: comandante

comandante

Well-Known Member
2010. május 11.
2 695
5 967
113

comandante

Well-Known Member
2010. május 11.
2 695
5 967
113
A másik kedvenc

comandante

Well-Known Member
2010. május 11.
2 695
5 967
113
Erre még azt mondom mák.