Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az A-7-ről tudtam. Az Intruderről semmit. Ha van eszük, akkor az A-6E TRAM-ot csinálják meg.Készűl a Corsair is! Sőt valakik dolgoznak az Intruderen is!
https://flyingironsimulations.com/blogs/news/dcs-a-7e-corsair-ii-by-flyingiron-sims
A cikkben E-t írnakAz A-7-ről tudtam. Az Intruderről semmit. Ha van eszük, akkor az A-6E TRAM-ot csinálják meg.
A cikkben egy szót sem látok A-6E TRAM Intruderről. Egy kommentelő írja, hogy kéne az is. Az A-7-ből készül az E változat.A cikkben E-t írnak
Igaz, csak reménykednek. Gyorsolvasás átka!A cikkben egy szót sem látok A-6E TRAM Intruderről. Egy kommentelő írja, hogy kéne az is. Az A-7-ből készül az E változat.
Ez viszont vagy 2 éves hír. Eredmény nincs.A6-ot a Heatblur csinál AI-ként a macskához. Azt nem tudom, hogy min múlik, hogy tudnak-e repülhető verziót csinálni belőle.
Értelme kb. semmi, minősített gép, aktív szolgálatban. Nem tudják rendesen modellezni. De legalább mehet a "benchmark", mert úgysincs más EF szim...
F-111D vagy F, F-4E Phantom II. Mindkettő multicrew-ra is jó.az én kívánságlistám: F4 Phantom II, MiG-25, MiG-23, Mirage III, SU-17
A DCS-ben, ha "benézel a burkolat alá", akkor azt látod, hogy sok helyen valódi modellezés nincs...Jah, gondolom valamelyik légierőnek csinálnak szimulátort, és ezt meg csak eladják mint "melléktermék". Kíváncsi leszek, hogy milyen felszereltséggel fogják modellezni.. de igazából még az első szériás mecha radarral is fényévekkel a többi DCS modul előtt lesz. Ha meg AESA radart akarnak modellezni a mostani DCS-ben akkor csak röhögök egy jót
Ez nem kívánságlista, hanem ma jelentették be
A DCS-ben, ha "benézel a burkolat alá", akkor azt látod, hogy sok helyen valódi modellezés nincs...
Csak behazudtak valamit és a sok egymásra dobált izé végeredménye nevetségesen lehetetlen dolgok halmaza.
https://forum.htka.hu/threads/Általánosságban-a-repülőgép-szimulátorokról.1090/page-3#post-602175
Ez most komoly vagy viccelsz?
Khöm. A Falcon 4.0 leszármazottakban tudtommal nem. Csak nehéz kipróbálni, mert Korea térkép túl sima a régi engine miatt. Ha benne lesz az új terrain engine (lesz, azt is tudom, hogy mi), akkor első dolgom lesz ezt kipróbálni.Igen, bár ez mindegyik szimben ilyen.
Molni! Tudsz egy min gépigényt a Falcon 4hez?Khöm. A Falcon 4.0 leszármazottakban tudtommal nem. Csak nehéz kipróbálni, mert Korea térkép túl sima a régi engine miatt. Ha benne lesz az új terrain engine (lesz, azt is tudom, hogy mi), akkor első dolgom lesz ezt kipróbálni.
A BMS4.34-ben meg az időjárásnak hatása van az IR és EO fegyverekre is.