DCS World (Eagle Dynamics)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 834
67 235
113
Arra viszont emlékszem, hogy az alapvetően eltérő D verziót egyátalán nem fogják lemodellezni (erre utal a modul F-14A/B neve is).

Engem ezek után az érdekel, hogyha a második kabin is aktívan használható lesz, akár onlien, cooperative módban is, akkor az olyan, már valahol a csőben levő gépek, mint pl a Szu-24, vagy a Mi-24P milyen király lesz majd.

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
  • Tetszik
Reactions: molnibalage

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
Arra viszont emlékszem, hogy az alapvetően eltérő D verziót egyátalán nem fogják lemodellezni (erre utal a modul F-14A/B neve is).

Engem ezek után az érdekel, hogyha a második kabin is aktívan használható lesz, akár onlien, cooperative módban is, akkor az olyan, már valahol a csőben levő gépek, mint pl a Szu-24, vagy a Mi-24P milyen király lesz majd.

Azt mondták, hogyha kapnak engedélyt a D-re akkor az is lesz. A multi crew téma nem olyan egyszerű, a korábbi modulokban amennyire tudom nem igazán kiforott az egész. Ismerősöktől hallottak alapján a multicrewhoz ugyan hiába van egy "platform" ED-től, de jelentősen múlik a végeredmény minősége az adott fejlesztő csapattól.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 834
67 235
113
Íme, végre a MiG-29-est is megcsinálták. Felhajló szárny, rendes fúvócsőmozgás (alapjárat, maximál, utánégetés), páraleválás, mint a Hornetnél is.
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

M

molnibalage

Guest
Íme, végre a MiG-29-est is megcsinálták. Felhajló szárny, rendes fúvócsőmozgás (alapjárat, maximál, utánégetés), páraleválás, mint a Hornetnél is.
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt!

Azért ez csak minimál tudtommal, ugyanúgy arcade szinten van a gép a többihez képest, FM lett újabb külsőségek javultak.

M

molnibalage

Guest
d42db05644.png

• Tetszik
Reactions: Pocok75
M

molnibalage

Guest

• Tetszik
Reactions: Pocok75
M

molnibalage

Guest
Videózásra tényleg kiváló.

M

molnibalage

Guest
Igen, de A2G radar még sehol, meg normális ECM rendszer kidolgozva. Egyesek meg már F-22-t vizionálnak.
Mit értünk normális ECM rendszer alatt? Soha semmilyen szimulátorban vagy más játékban nem láttam lemodellezve a különféle radarok különféle főbb paramétereit. Még a Command and Naval operationsban sem asszem, bár ott csak a felszínt karcolgattam.

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
3 042
6 245
113
Mit értünk normális ECM rendszer alatt? Soha semmilyen szimulátorban vagy más játékban nem láttam lemodellezve a különféle radarok különféle főbb paramétereit. Még a Command and Naval operationsban sem asszem, bár ott csak a felszínt karcolgattam.

Bármit értek, amihez hozzá lenne nyúlva és nem a jelenlegi lenne.

M

molnibalage

Guest

M

molnibalage

Guest
Hát ez befosatós. A gép ahogy rázkódik és zajong a kabin. Ilyen még nem basztam egy szimben sem. 5:00 táján.